khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 عنوان رمان باحال 345 بازدید | 14 پست بچها رمان های قشنگ طنز و عاشقانه و کل کلی معرفی کنید تا تو این روزای قرنطینه بخونیم بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏 1399/01/09 | 19:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 دختربسیجی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 دختربسیجی خلاصش چیه؟ بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
آلیسدر_نی_نی عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 1255 اگه گفتی من کیمته دیگمو پس بده آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن
خال_خال_یشمی_قرمز عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1969 همچین مدل رمانایی رو نمیخونم سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 اگه گفتی من کیم ته دیگمو پس بده خوندم اینارو بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 جدی گفتین ؟ واقعاً این رمان هست ؟ آره مگه نبوده؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آلیسدر_نی_نی عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 1255 خوندم اینارو اینم مثل من باحاله ولی زیاد عاشقانه نیست آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 رمانهای نیلوفرقائمی فرهم عاشقونه وقشنگه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
beeeeeb عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2134 یه سوال... نظر شوهرتون به رمان چیه؟ به شخصیت مرد داستان حسادت نمی کنه؟ من که جلوی شوهرم نمی خونم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 خلاصش چیه؟ یه پسریه که رئیس یه شرکته چندتانیرواستخدام میکنن که بینشون یه دخترمذهبیه اون پسرودوستش میخوان به هرطریقی شده دخترروبیرون کنندیگه بقیشوخودتون بخونیدقشنگه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 یه سوال... نظر شوهرتون به رمان چیه؟ به شخصیت مرد داستان حسادت نمی کنه؟ من که جلوی شوهرم نمی خونم &n ... میگه این آت آشغالارونخون 😁 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 آخ... جلوش نخون. هاها هرچی هم بگه من جلوش میخونم 😀 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤