2777
2789
عنوان

دورهمی خل وچلانه😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 438 پست
نع مزدوج شدم بنده نازگل رضائی هسدم،کمربندم نبستم😎 ۲۰سالمه بچه مچه ندارم مشغول بزرگ کردن خود وهم ...

خوش بحالت ما که سینگلیم

یه دونه ازدانشجوهای ترم بالایی اومد خواستگاریم مامانم گفت بچه ای بتمرگ سر جات😥😥😥😂😂😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
خبرم معروف بشه🤦🏻‍♀️ همين فردا پس فرداس ايل شوهر ردمو بزنن😂😂😂😂

عا عاااا

قرار نشد به ابجیه من حرف بد بزنیاااا

خبر خودشون بشه ایشششالا😂

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط يدونه؟؟؟؟؟؟؟؟ نچ نچ نچ مردم ده تا ده تا هندل ميكنن😂

نه خب من قاطی میکنم🤣🤣🤣🤣

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
خواهش ميكنم شما دختر باكمالا بودندههههه اينجا جاي مشنگايي مث ماس ميخواي باشي شمام؟ با اغوش باز سر ...

خخخخ میام 🤣🤣🤣🤣🤣

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
خوش بحالت ما که سینگلیم یه دونه ازدانشجوهای ترم بالایی اومد خواستگاریم مامانم گفت بچه ای بتمرگ سر ج ...

هيچي توش ني

صداي ساز دهل از دور خوشه✋🏼

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خوش بحالت ما که سینگلیم یه دونه ازدانشجوهای ترم بالایی اومد خواستگاریم مامانم گفت بچه ای بتمرگ سر ج ...

😂😂😂😂😂

ماهم مه از نظر بقیه عاقلیم نشستیم همو بزرگ میکنیم😂😂

دانشجویی که باحاله...من خیلی دوس داشتم دانشجو شم...

استادمون عاشقم شه...

هعی😂😂

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
خخخخ میام 🤣🤣🤣🤣🤣

خوش اومدي😂😂😂😂😍

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
منم شمعان اقامونم😐 عقل كه نداره اسمم شيماس بابام بهم ميگه شمعان بابا شوهرم ميگه شمعان افغاني😐🤦 ...

🤣🤣🤣🤣ای جونم شمعان افغانی

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
دخمل پس بگو کجایی دیر میایی خصوصی چرا منو تگ نکردی ها😤😤😤😤

آه بابا یک ربع اومدم بخدا خخخخ دیوونه🙋‍♀️🙋‍♀️😂😂😂😎😎😎😎😎🤣🤣🤣یه دفعه چه جوری اومدی🤐

آه بابا یک ربع اومدم بخدا خخخخ دیوونه🙋‍♀️🙋‍♀️😂😂😂😎😎😎😎😎🤣🤣🤣یه دفعه چه جوری اومدی🤐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من روح سر گردانم😂😂

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁