2777
2789
عنوان

کنکوری های 99

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 86 پست
نه منظورم تو این روزا هستش

اهان. نه چندان

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من بله اما خیلی مونده تموم کنم. 

خیلی راحت میتونید حداقل نیمی از کتابارو تموم کنید 

من ک هدفم اینه دوازدهم تموم کنم 

دهم روهم کنارش

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی راحت میتونید حداقل نیمی از کتابارو تموم کنید  من ک هدفم اینه دوازدهم تموم کنم  دهم ...

بله دهم ساده تره به مراتب. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

دوستان من خیلی با ریاضی و فیزیک مشکل دارم. 

کمک یا ایده ای دارید؟ 

تا کنکور حداقل ۴ماه زمان دارین اگه هم قرنطینه بیشتر ک ازونورم عقبتر میوفته

بخونین بخدا ۴ماه خیلی زمان معقولیه

الان فک میکنین کمه ب هفته قبل کنکور ک میرسین میگین وای چارماه ی عمر بود چکارا ک نمیشد کرد

میشد عمومیارو قوی بست میشد زیست و شیمیو خیلی بالا برد میشد ریاضی فیزیکو ب درصد معمولی و معقول رسوند

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
دوستان تجربی  واسه زیست چیکار میکنید ؟نظام جدید ممنون میشم

من برای دهم و دوازدهم، خیلی سبز دارم. 

سعی میکنم روزی که میخونم مبحثی رو تستش رو بزنم. 

برای یازدهم ولی فقط منبعم کتاب درسیه و یه سری جزوه. 

دوستان من خیلی با ریاضی و فیزیک مشکل دارم.  کمک یا ایده ای دارید؟

منم با فیزیک و شیمی😂

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
تا کنکور حداقل ۴ماه زمان دارین اگه هم قرنطینه بیشتر ک ازونورم عقبتر میوفته بخونین بخدا ۴ماه خیلی زم ...

کاملا درسته. اگه برای هر پایه یک ماه بگذاریم میشه راحت تو سه ماه مرور کرد. 

من برای دهم و دوازدهم، خیلی سبز دارم.  سعی میکنم روزی که میخونم مبحثی رو تستش رو بزنم.  ...

بله خودمم خیلی سبز دارم

ممنونم

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
تا کنکور حداقل ۴ماه زمان دارین اگه هم قرنطینه بیشتر ک ازونورم عقبتر میوفته بخونین بخدا ۴ماه خیلی زم ...

اخه مشکل اینه ادم دستش نمیره سمت کتاباش

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵