2777
2789
عنوان

کنکوری های 99

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 86 پست
نه منظورم تو این روزا هستش

اهان. نه چندان

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من بله اما خیلی مونده تموم کنم. 

خیلی راحت میتونید حداقل نیمی از کتابارو تموم کنید 

من ک هدفم اینه دوازدهم تموم کنم 

دهم روهم کنارش

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت میتونید حداقل نیمی از کتابارو تموم کنید  من ک هدفم اینه دوازدهم تموم کنم  دهم ...

بله دهم ساده تره به مراتب. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

دوستان من خیلی با ریاضی و فیزیک مشکل دارم. 

کمک یا ایده ای دارید؟ 

تا کنکور حداقل ۴ماه زمان دارین اگه هم قرنطینه بیشتر ک ازونورم عقبتر میوفته

بخونین بخدا ۴ماه خیلی زمان معقولیه

الان فک میکنین کمه ب هفته قبل کنکور ک میرسین میگین وای چارماه ی عمر بود چکارا ک نمیشد کرد

میشد عمومیارو قوی بست میشد زیست و شیمیو خیلی بالا برد میشد ریاضی فیزیکو ب درصد معمولی و معقول رسوند

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
دوستان تجربی  واسه زیست چیکار میکنید ؟نظام جدید ممنون میشم

من برای دهم و دوازدهم، خیلی سبز دارم. 

سعی میکنم روزی که میخونم مبحثی رو تستش رو بزنم. 

برای یازدهم ولی فقط منبعم کتاب درسیه و یه سری جزوه. 

دوستان من خیلی با ریاضی و فیزیک مشکل دارم.  کمک یا ایده ای دارید؟

منم با فیزیک و شیمی😂

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
تا کنکور حداقل ۴ماه زمان دارین اگه هم قرنطینه بیشتر ک ازونورم عقبتر میوفته بخونین بخدا ۴ماه خیلی زم ...

کاملا درسته. اگه برای هر پایه یک ماه بگذاریم میشه راحت تو سه ماه مرور کرد. 

من برای دهم و دوازدهم، خیلی سبز دارم.  سعی میکنم روزی که میخونم مبحثی رو تستش رو بزنم.  ...

بله خودمم خیلی سبز دارم

ممنونم

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
تا کنکور حداقل ۴ماه زمان دارین اگه هم قرنطینه بیشتر ک ازونورم عقبتر میوفته بخونین بخدا ۴ماه خیلی زم ...

اخه مشکل اینه ادم دستش نمیره سمت کتاباش

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵