2777
2789
عنوان

فک کنید خواهر خودتونه راهنمایی

143 بازدید | 19 پست

کنید یه لیست  از وسایل سیسمونی  با مارک های خوب بگین ،،مغازه دار که هر چی داره خودش میگه این خوبه  کلافه شدم ،، بعد کرونا میخوام  وسیله هاش بخرم .😘😘😘😘

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لیست سیسمونیمو هنوز دارم، فقط قیمتاشون خیلی بالاس  برنده؛مثلا شیردوش برقی شد ۱۸۰۰

کالسکه شد ۴۵۰۰

همه چیزا لیست هست هرکدومم خواستی عکسشو میدم اگه با قیمتا مشکل نداری

خدایا شکرت⁦❤️⁩

خوشبحالتون دوستان هنوز اول راهید و وقت دارین!!!منم هیچی نخریدم.

توی پوشاک ایرانی دانالو و نیلی خیلی خوبه. پیج و کانال هم دارن

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
خارجی ال سی واکی ایرانی بی سی سی خوب ...ولی گرونن

اینا مارک لباسه؟؟ قیمتش زیاد مهم نیس ..خودمون میخوایم بخریم نه خانواده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوشبحالتون دوستان هنوز اول راهید و وقت دارین!!!منم هیچی نخریدم. توی پوشاک ایرانی دانالو و نیلی خیلی ...

من بندرعباسم  ایرانی گمون نکنم گیرم  بیاد عزیزم ..اره من تازه ان تی رفتم ولی همسرم میگه کرونا تموم بشه  فرداش میریم خرید براش 

من لیست سیسمونیمو هنوز دارم، فقط قیمتاشون خیلی بالاس  برنده؛مثلا شیردوش برقی شد ۱۸۰۰ کالسکه شد ...

نه با قیمت زیاد مشکلی ندارم ..اخه حودمون میخریم  کاری به خانواده نداره ..ولی کالسکه من میگم نه چون جایی پیاد نمیرم ،،صندلی ماشین بسه ..حالا شوهرم میگه ست اینا بگیریم ..سیسمونی فروشی دوستشه ..هرچی اون میگه شوهرم میگه چشم همین خوب

من بندرعباسم  ایرانی گمون نکنم گیرم  بیاد عزیزم ..اره من تازه ان تی رفتم ولی همسرم میگه کر ...

منظورم اینه نتی بخر خانمی!!! مبارکباشه دختره یا پسر؟عکس ان تی بزار عزیزم

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
یعنی کرونا تموم میشه بریم خرید سیسمونی؟

اره عزیزم  ان شالله تموم بشه من صبر ندارم وسیله برا دخترم بگیرم ..اما اسباب بازی میخوام زیاد نگیرم  بعد به سلیقه خودش باشه ...اگر البته همسرم مهلت بده 

ان تی گف دختر ...نتی زیاد اعتمادی نیس ..یعنی من ترجیح میدم حضوری بخرم ..الان عکسش میذارم

کالسکه حتما بگیر مگه میشع جایی نری

اره همه جا با ماشین میرم