2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما با این دستور پختیم مثله حاضریا شد

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ما با این دستور پختیم مثله حاضریا شد

منظور از کاغذ شیرینی پزی چیه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
کاغذ روغنی

یعنی شیرینی رو بریزیم رو کاغذ روغنی و بزاریم تو فر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ممنون عزیزم خیلی سخت بود؟

نه راحت بود عزیزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منظور از کاغذ شیرینی پزی چیه

ما کاغذ روغنی گذاشتیم کف سینی عزیزم

یه پیمانه شکر و یه پیمانه پودر نارگیل رو باهم مخلوط میکنی میریزی تو یه ظرف رو شعله حرارت میدی یک سوم پیمانه روغن مایع و یه مقدار کم  یک یا دو قاشق غذا خوری آبلیمو هم بهش اضافه میکنی. میتونی نصف قاشق چایی خوری هم بهش وانیل اضافه کنی.به اندازه ای این موادروی حرارت باشه که شکر کاملا تو مواد حل بشه و دون دون نباشه ولی حواستون باشه مواد نجوشه.بعد از روی حرارت که برداشتی میذاری یه مقدار سرد بشه و تو قیف میریزی و یه کاغذ روغنی کف سینی فر میذاری و گرد گرد به اندازه ای که دوس داری حالت میدی میتونی از تزیین پسته یا بادامم روش استفاده کنی

یه پیمانه شکر و یه پیمانه پودر نارگیل رو باهم مخلوط میکنی میریزی تو یه ظرف رو شعله حرارت میدی یک سوم ...

تخم مرغ هم یادم رفت بگم به موادت دو یا سه تا سفیده تخم مرغم اضافه کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز