2777
2789
عنوان

👈تا حالا شده...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 51 پست
بله برگشت ولی قبول نکردم چون کسی که یه بار دل میکنه و میره عاشق نیست

کاش دل منم مثه توبود.... چجوری نتونستی قبولش کنی .. من نمیتونم اصلا

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ جالب  قبولش کردین اخر؟

اره بابا من منتظر بودم من عاشقش بودم خیلیییییی دوسش داشتم داشتم له له میزدم براش ولی میدونی دیگه واقعا مجبور بودم که نباشم اصلا اگرم خراب شده بود بخاطر زیاد بها دادنه من من دیگه مجبور بودم که نرم دنبالش ولی فقط میخواستم برگرده که برگشت 

اره بابا من منتظر بودم من عاشقش بودم خیلیییییی دوسش داشتم داشتم له له میزدم براش ولی میدونی دیگه واق ...

شرایطتون مثه منه 

الان 40روزه جدا شدیم 

همشم سر بحث و اینا 

نامزد بودیم البته (انگشتر نشون)

شرایطتون مثه منه  الان 40روزه جدا شدیم  همشم سر بحث و اینا  نامزد بودیم البته (انگ ...

منم دوست دارم برگردیم بهم 

ولی ی چیزایی رو اون خراب کرده ی چیزایی رو من 

فقط مجبورم صبر کنم و امید داشته باشم تا این چند ماه

خوندم راجع ب قانونnlp و اینا  ولی گیج شدم بدتر  میشه لطفا سر بسته بهم توضیح بدی

خب عزیزم قانون جذب یعنی باور داشتن یعنی انرژی مثبت یعنی اعتماد به این که هر چی از خدا بخوای بهت میده

باید اون هدفی که داری رو باور کنی رسیدن بهش رو باور کنی مطمئن باشی در مورد رسیدن بهش استرس نداشته باشی که اگه نشد و این حرفا چی میشه

انرژی منفی اصلا ممنوعه نباید داشته باشی می تونی فکرای منفی توی ذهنت رو روی ای کاغذ بعدش کاغذ رو پاره کنی اصلا نذار فکر منفی بیاد توی ذهنت اگه اومد سریع تغییرش بده عوضش کن به فکرهای مثبت و خوب

واسه این که اون باوری که داری رو قوی کنی می تونی هر کاری که بهت انگیزه و باور میده انجام بدی مثل دعا خوندن ذکر گفتن استغفار کردن خیال پردازی......و هر چی که خودت دوس داری و بهت باور بیشتر میدی و باورت و قوی می کنه خیال پردازی خیلی خوبه من خودم خیال پردازی دارم همش دقیق با جزیئات به برگشتش فکر می کنم قشنگ جز به جز به کائنات انرژی مثبت می فرستم خیلی خوبه برای خود من باهاش مثلا توی خیالت حرف بزنی و اینا

بعد ای مرحله دیگه توی قانون جذب رها کردن هست یعنی این که به اونی چیزی که میخوای برسی 24 ساعتع فکر نکنی رهاش کنی ای جورایی مطمئن باشی از رسیدن بهش به خدا اعتماد داشته باشی همش فکر درگیرش نباشه مطمئن باشی که توی ای زمان خوب اتفاق می افته بعدم عزیزم این که من کلمه مرحله رو به کار بردم فکر نکنی منظورم اینه که قانون جذب مرحله مرحله و مثل پروژه است نه این جوری نیست

جملات تاکیدی هم که توی نت هست و می تونی بخونی و توی طول روز بگی

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
کاش دل منم مثه توبود.... چجوری نتونستی قبولش کنی .. من نمیتونم اصلا

سعی کن غرور و شخصیتت رو حفظ کنی هر پسری که میگه عاشقته که عاشقت نیست من بیشتر تلاش میکنم تا به اطمینان پیدا نکردم دل نبندم

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
چ جالب  قبولش کردین اخر؟

اره بابا من منتظر بودم من عاشقش بودم خیلیییییی دوسش داشتم داشتم له له میزدم براش ولی میدونی دیگه واقعا مجبور بودم که نباشم اصلا اگرم خراب شده بود بخاطر زیاد بها دادنه من من دیگه مجبور بودم که نرم دنبالش ولی فقط میخواستم برگرده که برگشت 

خب عزیزم قانون جذب یعنی باور داشتن یعنی انرژی مثبت یعنی اعتماد به این که هر چی از خدا بخوای بهت میده ...

مرررررررسی عزیز دلم از اینکه وقت گذاشتی و برام این همه تایپ کردی 

واقعا متشکرم 

حتماااا عمل میکنم ب گفته هات و این قانون 

❤🙏💫

سعی کن غرورت رو حفظ کنی هر پسری که میگه عاشقته که عاشقت نیست من بیشتر تلاش میکنم تا به اطمینان پیدا ...

نه به هرکسی که دل نبستم من این خوب بودخیلی.. خیلی دوس دارم برگرده 😞

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
شرایطتون مثه منه  الان 40روزه جدا شدیم  همشم سر بحث و اینا  نامزد بودیم البته (انگ ...

نه ما فقط با هم دوست بودیم درسته خانواده ها در جریان بودن ولی نه اینکه رسمی اومده باشن  

ایشالا برمیگرده گلم 

مرررررررسی عزیز دلم از اینکه وقت گذاشتی و برام این همه تایپ کردی  واقعا متشکرم  حتماااا ...

کاری نکردم خواهش می کنم

خیلی ام خوب  موفق باشید

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
بله رفت زن گرفت  البته الان پشیمونه و مداااام گریه زاری میکنه و میگخ من طلاق میدم و تورو میخام ...

عععععع چقد شبیه منی. برا منم رفت زن گرفت، دوهفته بعد عقدش پشیمون شد و زنگ زد گریه زاری ک اشتباه کردم طلاقش میدم تو فقط نرو. الان یه پسرداره و هنوز طلاقش نداده😂

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که