خب عزیزم قانون جذب یعنی باور داشتن یعنی انرژی مثبت یعنی اعتماد به این که هر چی از خدا بخوای بهت میده
باید اون هدفی که داری رو باور کنی رسیدن بهش رو باور کنی مطمئن باشی در مورد رسیدن بهش استرس نداشته باشی که اگه نشد و این حرفا چی میشه
انرژی منفی اصلا ممنوعه نباید داشته باشی می تونی فکرای منفی توی ذهنت رو روی ای کاغذ بعدش کاغذ رو پاره کنی اصلا نذار فکر منفی بیاد توی ذهنت اگه اومد سریع تغییرش بده عوضش کن به فکرهای مثبت و خوب
واسه این که اون باوری که داری رو قوی کنی می تونی هر کاری که بهت انگیزه و باور میده انجام بدی مثل دعا خوندن ذکر گفتن استغفار کردن خیال پردازی......و هر چی که خودت دوس داری و بهت باور بیشتر میدی و باورت و قوی می کنه خیال پردازی خیلی خوبه من خودم خیال پردازی دارم همش دقیق با جزیئات به برگشتش فکر می کنم قشنگ جز به جز به کائنات انرژی مثبت می فرستم خیلی خوبه برای خود من باهاش مثلا توی خیالت حرف بزنی و اینا
بعد ای مرحله دیگه توی قانون جذب رها کردن هست یعنی این که به اونی چیزی که میخوای برسی 24 ساعتع فکر نکنی رهاش کنی ای جورایی مطمئن باشی از رسیدن بهش به خدا اعتماد داشته باشی همش فکر درگیرش نباشه مطمئن باشی که توی ای زمان خوب اتفاق می افته بعدم عزیزم این که من کلمه مرحله رو به کار بردم فکر نکنی منظورم اینه که قانون جذب مرحله مرحله و مثل پروژه است نه این جوری نیست
جملات تاکیدی هم که توی نت هست و می تونی بخونی و توی طول روز بگی