دوتا دکتر گوش رفتم یکیشون فرستاد نوار گوش که سالم بود دوتا دکتر اعصاب رفتم نوار مغز و ام ار ای هم گرفتم. سومین دکتر گوش که رفتم گفتن تست تعادل انجام بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آزمایش قند و کم خونی و چربی دادی؟ فشارتم چک کردی؟ چشم پزشکم رفتی؟
اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود
آزمایش قند و کم خونی و چربی دادی؟ فشارتم چک کردی؟ چشم پزشکم رفتی؟
آره عزیزم رفتم. فقط تست تعادل مونده انجام بدم امیدوارم متوحه بشن خسته شدم. صدا سوت تو گوشم هست تو عالم هپروتم نمیتونم زیاد دور و برم آدم باشه حرف بزنن تحمل کنم بی حالم میشم
من موندم چرا همون اول دکتر گوش ننوشت. فقط گفت برو دکتر اعصاب. دوتا دمتر گوش رفتم یکیشون نپار گوش نوشت فقط اونیکی هم یه مانوور انجام داد و دارو داد بی فایده بود
منم تابستون ۱ ماه سرگیجه شدید داشتم همه دکتری هم رفتم در نهایت خودش خوب شد..منم فریتین و ویتامین دی ...
دمتر چی رفتین شما؟ مدل سرگیجتون چحوری بود؟ من حرف بزنن دور و برم نمیتونم هضم کنم منگ میشم صداسوت تو گوشمه. اخر رفتم متخصص داخلی اعن داده و گفته سه عفته بعد ازمایش بدم