2777
2789
منم اینجوریم هر چقدر دکتر رفتم فایده نداشت گوشمم وزوز میکنه گوش راست ولی میگن مشکلی نداره گوش

تست هم انجام دادین؟ چجوذیه علائمتون؟ من تپش قلب میگیرم راه نیرم و اصلا نا ندارم

یه داخلی برو بگو منو چکاپ کامل کنین، هم میبینی تو خون چیزی کم و زیاد نباشه؛ فشار خون چک شه قند خون چک شه؛ اگه از گوش باشه هم تو نوار اینا ممکنه چیزی نباشه یه دارویی هست اونو میدن یه مدت میخورن خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمتر چی رفتین شما؟ مدل سرگیجتون چحوری بود؟ من حرف بزنن دور و برم نمیتونم هضم کنم منگ میشم صداسوت تو ...

گوش داخلی مغز و اعصاب همه چی..من سرم سنگین بود وقتی ینفر کنارم نشسته بود نمیتونستم بهش نگاه کنم سرم گیج میشد دوست داشتم هلش بدم ازم دور شه

استرس و حال بد نداشتی قبل اینکه این مشکل به وجود بیاد؟استخز چی قبلش نرفته بودی؟

اهل استخر نیستم ولی کلا آدم مضطربی هستم. دارو اعصاب داد دکتر فقطخواب بودم خیلی بدبود

امکان داره ازضعف بدنت یا کم آبی باشه

آزمایش دادم فقط اهن کمه تو بدنم. بدنم بشدت ضعیف شده خیلی وزن کم کردم کل انرژی بدنمو گرفته این سرگیجه زیر چشام گودافتاده

یه داخلی برو بگو منو چکاپ کامل کنین، هم میبینی تو خون چیزی کم و زیاد نباشه؛ فشار خون چک شه قند خون ...

اتفاقا دست به دامن متخصص داخلی شدم فقط آهن داد و مولتی و سونو گردن بذا بررسی خونرسانی. اخه کمتر اعصاب کفت خونرساتی به نغزت ضعیف شده تعاد گوشات بهم خورده یسری دارو داد کورتون و اهن و مولتی گفت دوماه بخور خلاص دیگ نیاز نیس مراحعه کنی از وقتی داروها تموم شد رفتم سرخونه اول

آزمایش دادم فقط اهن کمه تو بدنم. بدنم بشدت ضعیف شده خیلی وزن کم کردم کل انرژی بدنمو گرفته این سرگیجه ...

دقیقا حدس میزدم. با تقویت ومخصوصا مایعات کافی ومقوی ایشالا کامل برطرف میشه شک نکن 🌹

بااحترام متقابل دنیا قشنگتر میشه 🫡🌺🎼🎵کاربر اقا

من موندم چرا همون اول دکتر گوش ننوشت. فقط گفت برو دکتر اعصاب. دوتا دمتر گوش رفتم یکیشون نپار گوش نوش ...

خیلی ازدکترهانمی نویسن من بجزسرگیجه ومنگی تعادل نداشتم که برام نوشتن

ببین اگه استرسی هستی هم خیلی تاثیرداره

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
گوش داخلی مغز و اعصاب همه چی..من سرم سنگین بود وقتی ینفر کنارم نشسته بود نمیتونستم بهش نگاه کنم سرم ...

منم حس سنگینی سر دارم خیلی هم انرژی بدنمو کرفته بی حال میشم بی خالم نیشم انکار قلبم روهزار میزنه. الان میترسم دریودیم برسه بددتر بشم

دقیقا حدس میزدم. با تقویت ومخصوصا مایعات کافی ومقوی ایشالا کامل برطرف میشه شک نکن 🌹

یعنی مشکل من از ضعف بدنمه؟ سرگیجه هام وحشتناکه واقعا دس سرم سنگینه. میگم تست تعادی شاید جیزی نشون بده از این حالت سردرگمی دربیام

اتفاقا دست به دامن متخصص داخلی شدم فقط آهن داد و مولتی و سونو گردن بذا بررسی خونرسانی. اخه کمتر اعصا ...

الکی هزینه دکترنکن فقط تقویت

خیلی ازدکترهانمی نویسن من بجزسرگیجه ومنگی تعادل نداشتم که برام نوشتن ببین اگه استرسی هستی هم خیلی تا ...

خیلیییی زیاااد. از اردیبهشت اینجور شدم و بشدت وزن کم کردم میگفتم دیگ میمیرم رفتم نوار مغز و ام ار ای وایی جه حال بدی بودم 😭الانم از اونموقع بس دارو خوردم معده ام گاهی رد میده

یعنی مشکل من از ضعف بدنمه؟ سرگیجه هام وحشتناکه واقعا دس سرم سنگینه. میگم تست تعادی شاید جیزی نشون بد ...

دقیقا مطمعن باش