یه داخلی برو بگو منو چکاپ کامل کنین، هم میبینی تو خون چیزی کم و زیاد نباشه؛ فشار خون چک شه قند خون چک شه؛ اگه از گوش باشه هم تو نوار اینا ممکنه چیزی نباشه یه دارویی هست اونو میدن یه مدت میخورن خوب میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه داخلی برو بگو منو چکاپ کامل کنین، هم میبینی تو خون چیزی کم و زیاد نباشه؛ فشار خون چک شه قند خون ...
اتفاقا دست به دامن متخصص داخلی شدم فقط آهن داد و مولتی و سونو گردن بذا بررسی خونرسانی. اخه کمتر اعصاب کفت خونرساتی به نغزت ضعیف شده تعاد گوشات بهم خورده یسری دارو داد کورتون و اهن و مولتی گفت دوماه بخور خلاص دیگ نیاز نیس مراحعه کنی از وقتی داروها تموم شد رفتم سرخونه اول
خیلی ازدکترهانمی نویسن من بجزسرگیجه ومنگی تعادل نداشتم که برام نوشتن ببین اگه استرسی هستی هم خیلی تا ...
خیلیییی زیاااد. از اردیبهشت اینجور شدم و بشدت وزن کم کردم میگفتم دیگ میمیرم رفتم نوار مغز و ام ار ای وایی جه حال بدی بودم 😭الانم از اونموقع بس دارو خوردم معده ام گاهی رد میده