2777
2789
عنوان

تاپیک جامع تغذیه تکمیلی کولیک رفلاکس داروهاضروری و ...عادله

| مشاهده متن کامل بحث + 5009 بازدید | 227 پست
سلام عزیزم ممنون که وقت میذاری پسر من آلرژی شدید داره به همه چیز واکنش نشون میده من حتی آزمایش و تست ...

ببین چطور فهمیدی الرژی داره   تست خون یا تست پوستی؟   من در ادامه میگم بهترین رژیمها برا الرژی ولی توصیه به شیرمادر همیشه منطقی و علمی نیست اونم تو شرایطی مثله شرایط تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد بلدرچین فقط متوجه نشدم گفتی بشه سه قاشق یعنی اندر بجوشه تا سه قاشق آب ازش بمونه؟ یا روش پخت ...

عزیزم متظورم اینکه حسابی غلیظ بشه و عملا عصارش بشه چند قاشق که همش به بچه برسه

در ضمن مرسی از  لطفت

خیلی ممنون از تایپیک فوق العادتون.واسه من خیلی به موقه بودمیخوام واسه پسرم غذای تکمیلی شروع کنم.رفلا ...

من شتیدم ممکنه  ممکنه در بعضی موارد رفلاکس شدید با بادام تحریک بشه نه موارد خفیف  در مورد سرلاک هم سرلاک گربر گوگل کنید ضد رفلاکس و الرژیش هست  چشم عکسشم میزارم

من شتیدم ممکنه  ممکنه در بعضی موارد رفلاکس شدید با بادام تحریک بشه نه موارد خفیف  در مورد ...

سرلاک پروبیوتیک گربر  تعریفشو شنیدم  ولی مطمنا انواع دیگه هست که من اطلاعات کافی راجعبشون ندارم

دختر من 2ماه و23 رو شه. منم میخوام غذای کمکی رو زودتر شروع کنم از چند ماه شروع کنم شروع 4 یا پایان 4 ...

تاریخ دقیق به عهده خودته عزیز م با توجه به شرایط نی نی من نمیتونم تاریخ خاصیو بهت تاکید کنم  

من خودم پسرم اوایل چهارماه بود براش استارت زدم

سلام دخترمن۲۷پایان سه ماهگیش هست رفلاکس داره میخوام باعصاره گوشت واب سیب شروع کنم اب سیب برای رفلاکس ...

اب سیب یه خورده زوده چون خیلی اسبدیه  توصیه میکنم با یکماه تاخیر ابمیوه رو شروع کن حداقل یکماه 

چون اب سیب تو طب سنتی برای استفراغ های ناشی از مسمویت هست   

استفراغ نوراد که بهش ریفلاکس میگن بخاطر شلی دریچه پیلور هست و فیزیولوژیک متفاوتی داره بهیچ وجه تو این شرایط اب میوه کنک کننده نیست دوستم

از طرفی  درسته تغذیه کمکی بخاطر اتمام ذخایر آهن هست و عصاره اب گوشت جزو بهترین گزینه هاس ولی در زمانی که ریفلاکس مطرحه بهتره حجم جامد وارد معده بشه و معده با سنگینتر شدن و کشیدتره شده  ریچه اش به سمت مری  بسته تر میشه     پس بهتره ریفلاکسو در اولویت قرار بدین و با سرلاک یا فرنی استارت بزنین 

من سه بار تاپیک زدم برای تبلیغ تاپیک شما،اما متاسفانه الان همه بدنبال تاپیک عشق و مادرشوهر و جاری و ...

عزیزم مرسی

الان که دارم مطالبامو میزارم اگه فقط یکنفرم استفاده بکنه برام کافیع   مرسی  از تلاشت

و اما بحث الرژی

در این کودک بحث الرژی اگر  ب پروتیین گاوی هم مطرح باشه  ناچارا باید محصولات گاوی براش حذف بشن از لبنیات گرفته تا گوشت .. حالا اگه فقط شیر مادر میخوره سامل رژیم مادر هم هست اگر الرژی طیف زیادی داشته باشه و زندگی مادر بخواد مختل بشه واقعا از هر لحاظ بهتره که شیرمادر قطع بشه و شیر ضدالرژی به نوزاد داده بشه  و انرژی مادر برای مراقبت باقی بمونه  هیچ جای دنیا نمیگن مادری که زایمان کرده باید هیچی نخوره سیرم داشته باشه به نوزاد دارای الرژی شیر بده تبعات منفی اینکار برای مادر و نوزاد خیلی زیاده به نظر من  
بگذریم
در کل آلرژی غذایی تو پاتوژنز بیماری های التهابی روده نقش خیلی زیادی داره پس حذف مواد غذایی مضر برای کودک در وحله اول درمانه .

اینو هم باید بدونیم که معمولا عدم تحمل غذایی تو بیماران IBD دو برابر بیشتر از  بقیه افرادجامعه هستش
تو این موارد به این نکته ها باید توجه داشته باشیم

کودکان با این مشکلات معمولا در مقایسه با کودکان هم سن و سالشون هم کم وزن و هم کوتاه قد هستند

برای افزایش انرژی بهترین روغن برا این کودکان زیتون هست..در مواردی که الرژی بدتر نشه ارده هم برا تامین انرژی گزینه مناسبیه..تو لیست مواد الرژن ،بادام الرژن نیست ،پس میتونن ازین ماده غذاییم برا تامین انرژی استفاده کنند ار روغن کنجد تو تهیه غذا استفاده نشه تو این افراد الرژی رو تشدید میکنه

دریافت پروتئین ۱/۳ تا ۱/۵ گرم به ازای هر کیلو گرم وزن بدن باید باشه..معمولا چون از مصرف گوشت گاوی معاف هستند بهترین جایگزین برا این کودکان حلیم مرغ هستش که تا حدی منابع روی رو هم تامین میکنه

سو جذب چربی  توی ازمایشات مدفوع این بچه ها دیده بشع و یا  سطح ویتامین دی و کلسیم  این بچه ها تو ازمایشات نرمال نباشع  باید به سطح کلسیم و ویتامین دی توجه بشه..بهترین منبع کلسیم برا این کودکان که منع مصرف لبنیات گاوی دارند، شیر شتر هست که فاقد پروتیین آلرژی زای بتالاکتو گلوبولین هست

از استفاده از مکمل پروبیوتیک  برا رفع مشکلات گوارشی(اسهال،یبوست،نفخ و...) غافل نباید شد .

استفاده از ادویه های زنجبیل و زردچوبه که اثرات ضد التهابی دارن براشون مفید واقع خواهد شد.

برا وزنگیری تو این بچه ها معمولا از شیرخشکهای بر پایه امینو اسید مثل نئوکیت استفاده میشه..معمولا الرژی زایی نداره و توسط فوق تخصص گوارش کودکان تجویز و نسخه میشه

یه نکته درمورد شیر شتر  یا بز  یا...ببینیند کم الرژی ترین شیر، شیر شتر هست و از طرفی مقدار کلسیم و فسفر بالایی داره چیزی که برا افزایش قد این بچه هاضروریه..اما در مورد شیر بز  فقط اینو بدونین مصرف طولانی مدت شیر بز باعث کاهش اسید فولیک میشه..پس اگه این شیر بهش میسازه و مشکلی ایجاد نمیکنه در کنارش مکمل اسید فولیکم بلید مصرف بشه  و از طرفی از سالم بودن اون باید مطمن بود  منظورم اون دوستی بود که گفت شیر بز تازه خریداری میکنند  مطمن بشن که بز علوفه سالم میخوره چون علوفه و تان خشک کپک زده که متاسفانه خیلی ها به دامها میدن سرشار از افیلاتوکسین هست که براحتی وارد شیر میشه و جز سرطانترین مواده   شااید شایید بچه من الرژی داشت خودم یه بز میخریدم و غذاشو تامین میکردم میدادم به جا مطمت برام نگه دارن  
بگذریم از بحث خارج نشم  

در مورد شیر خشک نئوتیک ینو بهتون بگم که  این شیرخشک تو الرژی های شدید کودکان تجویز میشه..به شما همینجوری نمیدن باید فوق تخصص نسخه کنه و معمولا از هلال اهمر تهیه کنین..هدفم از بیان شیر خشک جهت وزنگیریه
اپتامیل پپتی جونیور هم یکی از این نوعه فقط تو بعضی کیسها منجر به یبوست شده و نوع اپتامیل پپتی معمولا خوب جواب میده
گفتم این مورد فقط جهت وزنگیریه نه چیز دیگه  و اینم بدونین تو این کودکان با بهبود وزنگیری معمولا علایم الرژی کمتر میشه و این شیرها درمان کننده تیستن

در مورد روغن کنجد که متاسفانه خیلی از پزشکان تجویزش میکنن برا وزنگیری...اره تو وزنگیری موثر هست اما نه در کودکانی که الرژی دارند..این روعن منیع امگا۶ هست و فاقدامگا۳ و میشه گفت التهاب زاست.. تاکید میکنم بهترین روغن براش زیتون و مکملهای امگا ۳هستش

این بچه ها یلوست و اسهال زیاد دارند در رابطه با مساله یبوست  این درسته که با کارکرد صحیح دستگاه گوارش اشتها هم تنظیم میشه..وقتی تخلیه نباشه  قطعا بی اشتهایی رخ خواهد داد

در رابطه با مواد غذایی چون مساله الرژی مطرحه هر ماده جدیدی براش اصافه کنین باید تک تک باشه و بعد سه چهار روز اگه عوارض نداد ماده غدایی دیگه اضافه بشه..
معمولا خاکشیر حدودیک قاشق چایخوری تو این بچها برا یبوست خوب جواب داده
کامل اسیاب بشه و کمی تفت بخوره  و با یه قندکوچولو یا شکر سرخ بهمراه کنی اب ولرم بخثوص ناشتا خیلی عالیه
از مواد غذایی ملین بهترینها آلو،کیوی،انجیر هستند..البته اگه ب اینها الرژی نداشته باشه بچه
که مساله الرژی ب کیوی رو توخیلیا شنیدم

.اینم بگم روحیه فرزندتون،بازی باهاش،بردن تو پارک و بازی کردن هم تو مساله دفع بی تاثیر نخواهد بود

د
ر رابطه با مساله پروبیوتیک باید بگم اینا باکتریهای مفید روده ن که معمولا تو بیماریهای التهابی جمعیتشون کم میشه..یکی از کارهای مفیدشون تسهیل حرکات روده ست ولی بهتر دوره ای مصرف بشه مثلا یک ماه مصرف بشه یک ماه نشع

در رابطه با روغن mtcمعمولا تو سوجذب تجویز میشه  که مفصل میگم چی هست

روغن ام سی تی چیست؟واژه  ام سی تی نشان دهنده تری گلیسیرید متوسط زنجیره ای یا نوعی اسید چرب اشباع است که در غذاهای خاص مانند نارگیل یافت می شود و یک منبع متمرکز از این چربی هاست، زیرا اکثر مواد غذایی مانند نارگیل یافت می شود. 

برای ورزشکارها برای اضافه وزن و نوزادان کم وزنتجویز میشه و فواید زیادی داره