2777
2789
عنوان

تاپیک جامع تغذیه تکمیلی کولیک رفلاکس داروهاضروری و ...عادله

| مشاهده متن کامل بحث + 5009 بازدید | 227 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه نمیدونم برنامت چیه و هر چیززو چند وقت میخای بدی  و اصلا پیشرفت بچه چطوره

واقعا نمیدونم خودمم☹☹پسر بزرگم ۶ سالشه تا ۲ سالگی درگیر رفلاکسش بودم الان وزنش ۱۷ کیلوئه 😭😭 حالا دومی رو نمیدونم چیکار کنم از چی شروع کتم .😭😭

از چند ماهگی سوپ بدم بهش ؟

از همون اول میتونی با اب ماهیچه شروع کنی و حدودا  یک هفته گذشت اوکی بود کم کم سبزی جات به سوپش اضافه کنی و غلظتو ببری بالا ولی اصلا عجله نکن  سرلاک های آماده  البته خارجی در کل چون آهن و ویتامین دارن زود وزن میدن  دست پخت و انرژی خودتم خیلی تاثیر داره   

حریره بادومم واقعا خوب وزن میده  

از همون اول میتونی با اب ماهیچه شروع کنی و حدودا  یک هفته گذشت اوکی بود کم کم سبزی جات به سوپش ...

مرسی عزیزم حتما همینکارو میکنم.واسه پسر بزرگم پیشنهادی ندارید ؟ امسال میره اول ابتدایی خیلی کوچولو و ریزه میزه اس

مرسی عزیزم حتما همینکارو میکنم.واسه پسر بزرگم پیشنهادی ندارید ؟ امسال میره اول ابتدایی خیلی کوچولو و ...

موقع زایمانم چون دوهفته نوزادمnicuبود پسر سه ساله ام خیلی ضربه خورد مامانم ازش نگه داری میکرد نتونسته بود بهش برسه  خیلی ضعیف شده بود پا چشش کبود شده بود  این مولتی ویتامینو براش خریدم ظرف ۴۰ روز دوکیلو نیم اضافه کرد  ولی بهشم خیلی رسبدم هفته دوبار جگر  هر روز تخم مرغ اب سبب  اب میو  شیرموز  .... خلاصه اشتهاش برگشت منم براش کم نذاشتم  درکل مولتی ویتامینه خیلی کمک کرد