2777
2789
عنوان

میشه بگین نفرین میگیره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 42 پست
میخوام ولی خدا میدونه حق باهاش نیستممکنه جدی نفرینش بگیره ؟

فکر نکنم

ولی خب احتیاط شرطه عقله برو ازش معذرت بخواه

شاید دلش شکسته باشه از اون جهت بگیره نفرینش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام ولی خدا میدونه حق باهاش نیستممکنه جدی نفرینش بگیره ؟

نفرین مامام مامان بزرگم همیشه میگرفت

میگن به اصطلاح زبونشون سیاهه

زمان خان و اینا زندگی میکرد مثل اینکه یکی مزاحمش میشده اینم نفرین مرگ کرد بهش گفت با تفنگ خودت بمیری آخرشم دقیقا همون اتفاق افتاد نفرین بعضیا میگیره

باشه حتما سعی میکنم بگیرم یه چیزی براشولی پول ندارم فعلا خدا برسونه پولش رو

خوب فقط خودتولوس کن

مثلن پاهاشوچرب کن ماساژ بده

موهاشوماساژبده شونه کن

بزارحرف بزنه

دستشوکرم بزن

صورتشوماساژبده

کاش من مامانم راروزاخربیشترنگاه میکردم

میخوام بدونم کی میگیره کی نمیگیره کی حقه

نمیشه قاطع گفت ولی کارما داره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نفرین مامام مامان بزرگم همیشه میگرفت میگن به اصطلاح زبونشون سیاهه زمان خان و اینا زندگی میکرد مثل ای ...

دقیقا به مادربزرگ منم همینو میگن

خیلی میترسم بخدا که اگه مقصرم بوده باشم همش تقصیر من نبوده

پس گناهی که اون مرتکب شده چی

میسپارم به خدا خودش بهتر میدونه چیکار کنه

برای من ؟

کسی که میکنه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&