2777
2789
عنوان

یه راهنمایی

241 بازدید | 44 پست

بچه ها ما قرار عقد سه ساله گذاشتیم

دوسالش گذشته 

شوهرم میگه اگر بخوای بریم میریم بعد کرونا ولی خب انتظار نداشته باش خونه و اینا به اندازه چیزی ک گفتم باشه

گفت من روی سه سال برنامه ریختم

الان یه خونه ۱۵۰متری میگیرم و ماشینمون عوض نمیشه

سال دیگه ک بشه سه سال خونه رو عوض میکنم و ماشین رو

میگه دوس دارم عروسی کنم ولی برنامه داریم 

کفت انتخاب کن خودت

شما بودین جیکار میکردین؟صبرمیکردیم تا سال دیکه شوهرتون خونه و ماشین همه جیزش اوکی بشه بعد برین یا میرفتین تاسال   دیگه درست بشه؟

من بودم اصن زن نمیگرفتم که بخوام انقد خرج کنم😎😐😐😐

تو نگیر

منم بودم نمیکرفتم😂پسرای الان خیلی بدبختن برای ازدواج وجدانن شوهر خودم تو روی خودم به داییام میکه زن نگیرید😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بودم اصن زن نمیگرفتم که بخوام انقد خرج کنم😎😐😐😐

دقیقا 😂👌

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
تو نگیر منم بودم نمیکرفتم😂پسرای الان خیلی بدبختن برای ازدواج وجدانن شوهر خودم تو روی خودم به داییا ...

بابا ما بدبخت نیستیم شما دخترا خرج دارین ننن 

دوس دخترم که خرجش بیشتررههه🙁🙁🙁

بابا ما بدبخت نیستیم شما دخترا خرج دارین ننن  دوس دخترم که خرجش بیشتررههه🙁🙁🙁

واقعا من همه شرایطم اوکی 

همه چیزم.

ولی ازدواج فایده نداره نمیصرفه 😂

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
همتون یه روز عاشق میشین مجبورین بگیرینش شوهرای ما ازاین حرفا زیاد میزدن  بخصوص اول‌دوستی 😏هم ...

چرا دوست بشیم که عاشق بشیم😑

چه کاریه آخه 

نه فایده نداره اصلا

بابا ما بدبخت نیستیم شما دخترا خرج دارین ننن  دوس دخترم که خرجش بیشتررههه🙁🙁🙁

نه واقعا 

من شوهرم مرد خوبیه وضعشم خوبه مالی ازاپل مشکل نداشت

منم خیلیییی باهاش راه میام همه حوره درمورد مسایل هرجی هست ولی واقعا یوقتایی دلم براش میسوزه

بنظرم مجردی برای یه پسر خیلی بهتره

من زن خوبیم تازه اینه فکرکن زن بدباشه پوستشو میکنه....

خدایی زن نگیرید😅خواهرانه میگم