2777
2789
عنوان

یه راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 44 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه آدم میاد تو سایت قصد ازدواج داره😂😂خواهر جان

نه ولی وقتی قصد دوستی ندترین ازدواج نداریم پس حتمن یه چیزدگ دارین میاین دگ

اکرنه همش درمورد حاملگیو شوهرو مادرشوهره😂نکنه حامله این

اگر ادم باشی اینجوری نمیشه برو کل تاپیکای منو نکاه کن یه تاپیک این مدلی ندارم😏 ازخداتم باشه زن بگ ...

( مودبانه تر صحبت کنین بهتره )

فقط دارین از روی تعصب حرف میزنین.

وگرنه که شما منو نمیشناسین از کجا میدونین نمیدن

نمیگم از بقیه سر ترم

اما چیزی کم ندارم واسه شروع ی زندگی.

( بعدم این حرفا پسرونه بود با اون دوستمون شما درک نمی‌کنین )😂

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
به به هم رشته هم هستیم😂همونه زن نمیخای توجیه شدم👍🏻

مرسی 👌😄

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
تو نگیر منم بودم نمیکرفتم😂پسرای الان خیلی بدبختن برای ازدواج وجدانن شوهر خودم تو روی خودم به داییا ...

اره همسرمنم ب داداشم میگه زن نگیر سری که درد نداره دستمال نبند . تااینکه ی بار به باباش گفتم پسرتون نظرش اینه مثل اینکه زوری اوردید خونه ما خواستگاری

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
( مودبانه تر صحبت کنین بهتره ) فقط دارین از روی تعصب حرف میزنین. وگرنه که شما منو نمیشناسین از ...

مودبانه صحبت نمیکنم تعصبی نیست 

میکی زن نمیخام میکم نگیر من قبل شما گفتم نگیرین

بعد هی میگی اینطوراونطور

منم کفتم یه روز عاشق میشی همه این چیزا از سرت میپره

تموم شدو رفت

دگ فلسفه نداره

اگر رستت روانشناسی باشه میدونی برخورد با یه زن جطور‌باید باشه و میدونی ازدواج یه نیازیه ک ادم اروم میشه اکر انتخاب درست باشه

مودبانه صحبت نمیکنم تعصبی نیست  میکی زن نمیخام میکم نگیر من قبل شما گفتم نگیرین بعد هی میگی ا ...

موفق باشین

اره همسرمنم ب داداشم میگه زن نگیر سری که درد نداره دستمال نبند . تااینکه ی بار به باباش گفتم پسرتون ...

نه شوهر من به داییم میگه سخته ازدواج کردن

باید اماده باشی براش

ما ازطریق خانواده هامون اذیت شدیم زیاد

بخاطر اون همش باید یه جوری مدیریت کنیم این وسط کسی با کسی بد نشه و هوای همرو و بخصوص‌رابطه خودمون از سرلجبازیا خراب نشه رو داشته باشیم

الانم بخاطر همین میکم عقد بمونم یا برم 

اگر این اذیتا نبود میشستم یه سال جیزی نیست که

ولی خب اذیتم

اره خسته شدم ولی میکم صبرکنم همه جیزم بهتر باشه سختیش کمتره راحت ترم دودلم وقتی کفت یه سال صبرکنی ب ...

تواین دوره آدم میترسه از بس ادم ناجور زیاده ن اینکه بگم خدایی نکرده همسرشما خوب نیست نه زمونه بده والا من ۵ساله دارم باااش زندگی میکنم بازم از جامعه میترسم هر آدمی جایزاخطاست .بعدم هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد خدایی نکرده فوت نزدیکان کلا حال آدم رو میگیره کل خوشی دوران عقد رو ب کام دوطرف تلخ میکنه

نه شوهر من به داییم میگه سخته ازدواج کردن باید اماده باشی براش ما ازطریق خانواده هامون اذیت شدیم ز ...

نه من همسر ب جامعه بد بینه میگه اگه دلت پیش کسی گیر نیست زن نگیر اعتماد سخته کسی ک هم سطح وفکرت باشه سخت گیرمیاد نگا ب خواهرات ننداز ازینا دیگه گیر نمیاد