2777
2789
عنوان

چال لپ

21824 بازدید | 55 پست

بچه ها سلام کیا اینجا چال لپ زدن؟راضی بودین؟

من خنگ یک ماه و نیم پیش چال زدم چال که نیافتاده هیچی تازه جاشم مونده به طرف که برام زده گفتم میگه باید بیای ترمیم منم دیگه نمیخوام برم یه چیزی بگین که من بزنم به جاش تا بره خیلی روی مخمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گود برداریش خوب نبوده😕 آخه چال رو دیگه چرا میزنین همه چی مصنوعی شده☹️☹️☹️☹️

بخدا اصلا اهل این کار و برنامه ها نیستم چون خوشگلم خودم دوستم این کارو کرد منم وسوسه شدم بکنم اما الان دورازجون مثل سگ پشیمونم

ببخشید اما من از چال لپ و چونه متنفرم هیچ قشنگی نداره اخه چرا این کارو کردی.جای بخیه است

وای منم برعکس تو..عاشق چال گونم..

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

من چال لپ طبیعی دارم نمیدونستم، مصنوعی شم هست  

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
سلام عزیزم من چال گونه میزنم البته بخیه ای . و قبلش تاکید میکنم که اگر صورتتون چاق بشه چال لپتون محو ...

من صورتم تپله یعنی گونه دارم اون طرف نگفت به من که احتمال داره نیفته و باید ترمیم کنی وگرنه همون اول اینکارو نمیکردم میتونی بگی چیکار کنم جاش بره😢

بخدا اصلا اهل این کار و برنامه ها نیستم چون خوشگلم خودم دوستم این کارو کرد منم وسوسه شدم بکنم اما ال ...

حیف صورت طبیعی خودتون نیست نکنین این کارو چال لپ طبیعیش جذابه درست ولی اونی که میرن دکتر تا بزنه همش یاد این شاخای اینستا که دور از جون شبیه بوزینه ان میافتم هیچیشون مال خودشون نیست لامصبا! 😕

شما که ماشالله میگی خوشگلی نباید دست کاری میکردی دوستت کرد که کرد چیکار داشتی آخه☹️

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
سلام عزیزم من چال گونه میزنم البته بخیه ای . و قبلش تاکید میکنم که اگر صورتتون چاق بشه چال لپتون محو ...

عزیزم هزینش چقد میشه؟؟؟

استارتر شما چقد هزینه کردی و کدوم شهری؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین