2777
2789
عنوان

چال لپ

| مشاهده متن کامل بحث + 21824 بازدید | 55 پست
منم خیلی دوست دارم خخخخخ خوب شد شما مرد نشدی وگرنه هرکی چال داشت انگشت میکردی ... شوخی میکنم ناراحت ...

خخخ 😅😅😅

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم وقتی دخترم میخنده انگشتمو میکنم تو چالش خیلی حال میده خدایی    

آخییی خیلی گوگولیه دخترتون قربون چالش ❤❤❤

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

منم خیلی دوست دارم خخخخخ خوب شد شما مرد نشدی وگرنه هرکی چال داشت انگشت میکردی ... شوخی میکنم ناراحت ...

😂😂😂😂😂😂😂

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
چجوری؟من تازه عضو شدم نمیدونم😂

پایین نظر که میخوای بنویسی یه علامت کوه و خورشید هست اونو بزنی برو تو فایل هات عکس رو اینجا آپلود کن 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

هر طرف ۲۵۰ تومان 

آخه تو نت نوشته بود هر طرف ۳ تومن

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین