2777
2789

هزار در صد. من هم سه ماهه مادرم و خانواده ام  رو ندیدم، ،شوهرت عاقله 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان یک ماه یا ی ماه و خوردیه ای خواهرام و زنداداشم و نوه هامون نیومدن دیدن مامانم انقد دلشون تنگ شدهههه ولی بازم بخاطر حتی ۱ درصد احتمال خطر نمیان ...بنظرم کار همسرت درسته و الان احساسی تصمیم نگیر همه ی اینا برای سلامتی مادرته و وقتشه منطقی فک کنی

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
بدون اجازه برو مگه بايد از شوهرت اجازه بگيري؟!!!!

چه بی اجازه چه بااجازه ال‍ان رفت و امد ممنوعه ، ممکنه یکی ناقل باشه بقیه هَم گرفتار میشن

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...

من بامامانم خونمون خیلی فاصله نداره شایدچندتاخیابون فقط ازدلتنگی دارم میمیرم ولی نمیرم دیدنشون اوناسنشون بالاست فشارخون دارن خدای نکرده من ناقل باشم بیچاره میشم😭😭😭😭😭

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

شوهر منم اجازه نمیده البته من خودممموافقم هرچند دلم تنگ شده و به شدت نگرانشونم  فقط نمیدونم‌اگه خانواده خودش هم‌بود باز نمی رفت مادرش اینا طبقه پایین ما هستن 

بهترین نیستم اما خودمم😍
شوهرم منم امروز به زور ما رو برو خونه مامانم با اینکه بیشتر از یه ماه هست که مادر خودمو ندیدم ولی&nb ...

افرین کار خوبی کردی بازم نرو خونه ی مامانت...شوهرت ب فکر مامانش نیس ولی تو ب فکر مامانت باش و تااا خیالت ازاین بیماری راحت نشده نرو بخدا من دلم ی ذره شده واس خواهرزاده هام ولی اونا نمیان بخاطر مامانم چون دیابتم داره همه نگرانیم و ترجیح میدیم دوری بکشیم ولی یذره خطری تهدیدش نکنه

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
بهشون گفتم متاسفانه منو سرزنش میکنن و فکر میکنن شوهرم سخت گیر و ترسو هست

پسر عموی من انقدر دلش تنگ شده بود رفته بود پشت پنجره مامانش رو ببینه ولی تو نرفت! جدی نمیگیرن چرا برادرات! 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
عزیزم من دیر به دیر میام نی نی سایت اما تلاش میکنم یه جایی یه چیزی بنویسم یه دل خوش شه یه سیم اتصال ...

این حرفا دیگه برا عهد بوقه والا الان زن و مرد شعورشون در ی حده فقط اطلاع بدیم بسه دیگه احازه چ صیغییه مگه بچه کوچیکیم

نرو عزیزم اگه میتونی تماس تصویری بگیر باهاشون ..منم دور هستم به خاطر همین قرنطینه دوماهه ندیدمشون خیلی دلتنگ هستم اما چاره ای نیست .

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves