2777
2789
بدون اجازش نمیشه برم

خودتو محدود نكن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ناقل باشی چی؟؟؟  کرونا به شما تعهد داده ناقل نشی؟؟؟  بیچاره کادر درمان

نرفتم که چرا عصبانی میشی

کلا از خونه بیرون نرفتیم کاملا قرنطینه ایم

اگه همه مثل ما رعایت میکردن تموم شده بود

چقدر مهربانانه دلداری میدین

عزیزم من دیر به دیر میام نی نی سایت اما تلاش میکنم یه جایی یه چیزی بنویسم یه دل خوش شه یه سیم اتصال به خدا وصل شه....تک تک این جملات و کلمات را قیامت ازمون میپرسن....برای منم دعا کن حتما احوال والدینت را تلفنی جویا شو.....یه داستان یادم اومد یه خانمی بود اگر دروغ نگفته باشم زمان حیات رسول خدا ص بود شوهرش میره جایی میگه حق نداری تحت هیج شرایطی بری بیرون.خبر میاد پدر خانم مریض شده و پدرشون فوت میکنن خلاصه خانومه نمیره اما طبعا ناراحت بوده پیغمبر خبر میده که خدا این زن و پدر این زن را بخشید بخاطر اطاعت از همسرش...حتما خدا جواب شما رو هم میده گلم..التماس دعا

كلا هميشه اجازه ميگيري براي بيرون رفتن!!!؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤