2821
2789
عنوان

دزدی از کیفم

591 بازدید | 27 پست

بچه ها من و دونفر دیگه اموزشی بودیم تو شرکت و روز اخر ما تایید شدیم و این خرفا و هرکدوممون تو یه شیفت جدا افتادیم و اون دوتا خواهر شوهر و عروس بودن خواهر شوهره معتاد بوده قبلا و اینکه ۳ بار ازدواج کرده و ادم درستی هم نبوده و اینکه من روز اخر فهمیدم یه ادکلن از تو کیفم گم شده من به عروسه گفتم با عروسی اوکی بودم و این حرفا عروسه گفت که کار اینه شک ندارم . شوهرش هم تا شنید گفت نکنه باز خواهرم چیزی دزدیده ابرومونو برده.من گفتم بخدا به هیچکی شک نکردم بزار مطمئن بشم توخونه نباشه و جالبیش اینه که هیچ وقت ادکلن از تو کیفم گم نمیشد . یا درنمومد . 

بعداز چندروز بوشو حس کردم از کنارم رد شد به عروسه گفتم باید بری خونشون ببینی پیششه یانه الان بعداز چند وقت بهم گفت اره مشخصات ادکلنت دقیقا رو میز ارایشیش بوده  من چیکار کنم واقعا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل از تایید شدنمون زیر اب منو زن داداششو زده بود حرف به گوشمون رسید از غریبه ها ینی واقعا توش موندم من که غریبه ام ولی چرا حالا زن داداشت ؟؟. و کارایی باهام کرد که حد نداشت .

من چیکار کنم حال اینو بگیرم 

به عروس بگو بدزده بیاره بده بهت چنان عطر بزن از کنارش رد شو

ا

الان دعواشون شده 😂😂 افتضاح برگشته استوری گذاشته شما گند میزنید میوفته گردنمون ینی واقعا یه جوری وانمود میکنه که دزدی گردنه عروسه . 

به برادرش گفته زنت از گوشی همکارش ینی من . به این و اون زنگ میزنه تازه شوهرش به من زنگ زد گفتم اصلا من ندیدم خانمت از گوشیم به کسی زنگ بزنه به هیچ عنوان . گوشی نداشت اون موقعه هانمش 

آقا تو دیگه ررررررد بِده 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
به عروس بگو بدزده بیاره بده بهت چنان عطر بزن از کنارش رد شو 

منم همینکارو بهش گفتم گفت نمیتونم همه جا بعد میره جار میزنه فلانی دزده خونمو دزدیده 😂

عزیزم کیفم کنارم بوده من چجوری  دیگه حواسم باشه به کیف وقتی این به دستکش هم رحم نکرده .

اگر حواست به وسایلت نباشه دزدا راحت دزدی می کنند حواست نبوده ! وگرنه دزد که کارش دزدیه ! منم دختر داییااام با اینکه وضعشون خیلی خوبه اما دستشون کجه

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
چقدر داغون 😐 خیلی مواظب باش

خواهر من نزدیک ۱۰ سال اینجا کار میکنه رو اسمش قسم میخورن میتونم خیلی شیک و مجلسی پرت کنم بیرون ولی من نمیخوام نون کسیو ببرم و باعثش من باشم باید خوده شرکت ببیننش و جرش بدن . قبلا خواهرش اینجا بوده  مچشو گرفتن انداختنش بیرون اونم هم معتا بوده هم دزد . اخه چه ارزشی داره ادکلن . ادکلن عزیزم 😭

2824
2823
2791
2779
2792