2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همین روش ادامه بده خیلی عاالیه

وایی عزیز دلم حرفت چقد آرامش بخش بود و انرژیتم معلومه خیلی بالاست😍😍😍😍 فداتشم انشالله ک بیاد خیلی دلم براش تنگه البته اگ بیاد هم خودمو ذوق زده نشون نمیدم...باید خیلی بیوفته دنبالم😉 

دعام کن باشه احساس میکنم حست خیلی قویه😘😘😘

وایی عزیز دلم حرفت چقد آرامش بخش بود و انرژیتم معلومه خیلی بالاست😍😍😍😍 فداتشم انشالله ک بیاد خیلی ...

قربونت بشم عزیزدلم چششششم حتماااا حتمااا حتمااا یه عالمه چیزای خوب برات میخوام و آرزو میکنم انشاااااالله میاد و برات میخوام وقتی برگشت همیشه موندگار باشه و همونی که میخوای بشه 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

قربونت بشم عزیزدلم چششششم حتماااا حتمااا حتمااا یه عالمه چیزای خوب برات میخوام و آرزو میکنم انشااااا ...

گلی گل🌹 ماهی ماه🌜🌝 قربون این دعا کردنات برم من😍😍😍 وایی عزیزم چقد دلم شاد کردی خدا هم دلتو شاد کنه هرجا ک باشی از خدا میخوام حال دلت خوب باشه و همیشه خبر های خوب برسه دستت😘😘😘😘 فداتشم انشالله خدا از زبونت بشنوه ❤❤❤❤❤

گلی گل🌹 ماهی ماه🌜🌝 قربون این دعا کردنات برم من😍😍😍 وایی عزیزم چقد دلم شاد کردی خدا هم دلتو شاد ...

مهربون ترین یه عاااالمههه بووووس❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍💙💙💙💙💙💙💙

مهربون ترین یه عاااالمههه بووووس❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 مهربونی از خودته که عزیزمممممم❤❤