doookhi_bahari مدیر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 1069 عنوان ی دیقه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست کسی ک میزاره میره و بعدش همش میاد ج استوری میده و ادمو چک میکنه فازش چیه دقیقا؟؟؟ 1399/01/08 | 15:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
doookhi_bahari مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 1069 میخاد نگهت داره برای مواقع بیکاری 😢😢دلم خیلی تنگش شده کاش پشیمون شه برگرده
sv99 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 762 دقیقا وقتی جداشیم گفت حوصله رابطه جدی ندارم و این حرفا... خیلی عادی رفتار کردم و هیچ واکنشی نشون ندا ... به همین روش ادامه بده خیلی عاالیه
doookhi_bahari مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 1069 به همین روش ادامه بده خیلی عاالیه وایی عزیز دلم حرفت چقد آرامش بخش بود و انرژیتم معلومه خیلی بالاست😍😍😍😍 فداتشم انشالله ک بیاد خیلی دلم براش تنگه البته اگ بیاد هم خودمو ذوق زده نشون نمیدم...باید خیلی بیوفته دنبالم😉 دعام کن باشه احساس میکنم حست خیلی قویه😘😘😘
sv99 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 762 وایی عزیز دلم حرفت چقد آرامش بخش بود و انرژیتم معلومه خیلی بالاست😍😍😍😍 فداتشم انشالله ک بیاد خیلی ... قربونت بشم عزیزدلم چششششم حتماااا حتمااا حتمااا یه عالمه چیزای خوب برات میخوام و آرزو میکنم انشاااااالله میاد و برات میخوام وقتی برگشت همیشه موندگار باشه و همونی که میخوای بشه 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
doookhi_bahari مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 1069 قربونت بشم عزیزدلم چششششم حتماااا حتمااا حتمااا یه عالمه چیزای خوب برات میخوام و آرزو میکنم انشااااا ... گلی گل🌹 ماهی ماه🌜🌝 قربون این دعا کردنات برم من😍😍😍 وایی عزیزم چقد دلم شاد کردی خدا هم دلتو شاد کنه هرجا ک باشی از خدا میخوام حال دلت خوب باشه و همیشه خبر های خوب برسه دستت😘😘😘😘 فداتشم انشالله خدا از زبونت بشنوه ❤❤❤❤❤
sv99 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 762 گلی گل🌹 ماهی ماه🌜🌝 قربون این دعا کردنات برم من😍😍😍 وایی عزیزم چقد دلم شاد کردی خدا هم دلتو شاد ... مهربون ترین یه عاااالمههه بووووس❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍💙💙💙💙💙💙💙
doookhi_bahari مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 1069 مهربون ترین یه عاااالمههه بووووس❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ... 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 مهربونی از خودته که عزیزمممممم❤❤