2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به همین روش ادامه بده خیلی عاالیه

وایی عزیز دلم حرفت چقد آرامش بخش بود و انرژیتم معلومه خیلی بالاست😍😍😍😍 فداتشم انشالله ک بیاد خیلی دلم براش تنگه البته اگ بیاد هم خودمو ذوق زده نشون نمیدم...باید خیلی بیوفته دنبالم😉 

دعام کن باشه احساس میکنم حست خیلی قویه😘😘😘

وایی عزیز دلم حرفت چقد آرامش بخش بود و انرژیتم معلومه خیلی بالاست😍😍😍😍 فداتشم انشالله ک بیاد خیلی ...

قربونت بشم عزیزدلم چششششم حتماااا حتمااا حتمااا یه عالمه چیزای خوب برات میخوام و آرزو میکنم انشاااااالله میاد و برات میخوام وقتی برگشت همیشه موندگار باشه و همونی که میخوای بشه 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

قربونت بشم عزیزدلم چششششم حتماااا حتمااا حتمااا یه عالمه چیزای خوب برات میخوام و آرزو میکنم انشااااا ...

گلی گل🌹 ماهی ماه🌜🌝 قربون این دعا کردنات برم من😍😍😍 وایی عزیزم چقد دلم شاد کردی خدا هم دلتو شاد کنه هرجا ک باشی از خدا میخوام حال دلت خوب باشه و همیشه خبر های خوب برسه دستت😘😘😘😘 فداتشم انشالله خدا از زبونت بشنوه ❤❤❤❤❤

گلی گل🌹 ماهی ماه🌜🌝 قربون این دعا کردنات برم من😍😍😍 وایی عزیزم چقد دلم شاد کردی خدا هم دلتو شاد ...

مهربون ترین یه عاااالمههه بووووس❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍💙💙💙💙💙💙💙

مهربون ترین یه عاااالمههه بووووس❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 مهربونی از خودته که عزیزمممممم❤❤