2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

344 بازدید | 23 پست

امروز ۲۸ پریمه دوره هام معمولا سی و چند روزس دیروز ی هاله انداخت تو عکس پیدا نبود امروز یکمی معلومه ولی خب چند ساعت ک میشه پاک میشه ینی منفیه یا مثبت؟

خیلی‌زود زدم؟

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک قطره چکونی ها بهترن اینو چرا خریدی...بنطرم منفیه

شوهرم رفته ی عالمه از اینا خریده درضمن درد سینه وحشتناک دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد سینه تو پری هم هست نمیشه اونو گفت برا بارداری

اوهوم ولی تاحالا سینه هام درد نیومده بود هیچوقت پس باید س چهار روز دیگ صبر کنم یا امیدی نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوهوم ولی تاحالا سینه هام درد نیومده بود هیچوقت پس باید س چهار روز دیگ صبر کنم یا امیدی نیست؟

چرا هست امید....من تو پری هم سینه درد داشتم تو بارداری هم....۲۵ ماه قرار بود پری شم نشدم چهار پنج روز بعد زدم مثبت بود یکم صبر کن.....سابقه تاخیر بیشتر از یکی دوروز نهایت نداشتم ....شما سابقه عقب انداختن داری؟؟

وای من‌پارسال دی ماه دوتا از این بی بی چکا از همین نواری ها مثبت شد مثبت مثب پررنگ بود هاله نبودااا ...

واقعا؟‌شاید کیست داشتی؟

من شوهرم رفته ی عالمه از اینا خریده هیچ جوره تموم نمیشه ک قطره چکونی بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟‌شاید کیست داشتی؟ من شوهرم رفته ی عالمه از اینا خریده هیچ جوره تموم نمیشه ک قطره چکونی بخرم

ن کیست هم نداشتم بعد از اینکه ازمایشم منفی شد فردای اونروزی ک اینا مثبت شده بود رفتم ی قطره چکونی خریدم منفی نشون داد

چرا هست امید....من تو پری هم سینه درد داشتم تو بارداری هم....۲۵ ماه قرار بود پری شم نشدم چهار پنج رو ...

من پریودم نامنظمه معمولا ۳۰/۳۵ روز طول میکشه الان روز ۲۸ هستم ولی خب صبر ندارم این ماه تخمک گذاری رو با کیت مشخص کردم همون روزا خیلی نزدیکی داشتم الانم حالتای پریودی درد سینه و ترشح زیاد گاهی کمردرد  دارم دعا کن ک امیدم ناامید نشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن کیست هم نداشتم بعد از اینکه ازمایشم منفی شد فردای اونروزی ک اینا مثبت شده بود رفتم ی قطره چکونی خر ...

اوهوم قطره چکونی خیلی معتبر تره با این شرایط میترسم شوهرو بفرسم دارو خونه انشالله ک این ماه دوتایی ب ارزومون میرسیم🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40