ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اوهوم ولی تاحالا سینه هام درد نیومده بود هیچوقت پس باید س چهار روز دیگ صبر کنم یا امیدی نیست؟
چرا هست امید....من تو پری هم سینه درد داشتم تو بارداری هم....۲۵ ماه قرار بود پری شم نشدم چهار پنج روز بعد زدم مثبت بود یکم صبر کن.....سابقه تاخیر بیشتر از یکی دوروز نهایت نداشتم ....شما سابقه عقب انداختن داری؟؟
وای منپارسال دی ماه دوتا از این بی بی چکا از همین نواری ها مثبت شد مثبت مثب پررنگ بود هاله نبودااا اینقدر ذوق کردم رفتم ازمایش خورد تو دوقم منفی بوو ..هنوزم نی نی ندارم
چرا هست امید....من تو پری هم سینه درد داشتم تو بارداری هم....۲۵ ماه قرار بود پری شم نشدم چهار پنج رو ...
من پریودم نامنظمه معمولا ۳۰/۳۵ روز طول میکشه الان روز ۲۸ هستم ولی خب صبر ندارم این ماه تخمک گذاری رو با کیت مشخص کردم همون روزا خیلی نزدیکی داشتم الانم حالتای پریودی درد سینه و ترشح زیاد گاهی کمردرد دارم دعا کن ک امیدم ناامید نشه😍
فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه