2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 23 پست
من پریودم نامنظمه معمولا ۳۰/۳۵ روز طول میکشه الان روز ۲۸ هستم ولی خب صبر ندارم این ماه تخمک گذاری رو ...

عزیزمممممم....انشاالله ک دامنت سبز شه یه نی نی خدا تو دلت کاشته باشه برات صلوات فرستادم 

خودت چرا نرفتی

دیگ شوهرم بیرون بود بهش گفتم سر راه بی بی چک بخر 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این بی بی چکها درست نشون نمیدن؟؟؟؟من از بس پول دادم بی بی چک ۵تومنی ۷تومنی خریدم منفی شد دیگه واقعا دلم نمیاد پول بدم بابتش

من پریهام نامنظمه دارو بارداری خوردم اولش بخاطر دارها مثبت انداخت ذوق مرگ بودیم آزم مشکوک ولی بعدش تستم منفی میاد دکتر گفت بخاطر داروهات مثبت نشون میداده کاذب بوده بذار موعدت بگذره منم ک مشخص نیست پریودهام حیرونم یکمم درد پریودی دارم نوک سینهام عجیب درد میکنن ولی خب نمیتونم بذارم پای بارداریم اوف همیشه ناامیدمیشم وقتی بی بی منفی میبینم😢

من 4 روز از موعدم گذشت بی بی زدم سریع هاله انداخت  خودمم گفتم کیسته، چون پلی کیستیک هستم  ...

اوهوم منم هاله میندازه ولی خب زمان ک میگذره خیییلی کمرنگ میشه ولی  اینجا میگن باید با گذر زمان پررنگ بشه بعضیا هم میگن نباید بشه ادم گیج میشه

منم پلی کیستم و دوره هام تا ۳۵ روز طول میکشه اگ صبرم اجازه بده میخام س چهارروز دیگ یکی دیگ بزنم  این ماه درد سینه عجیب و وحشتناکی دارم اصلا تاحالا سینه هام درد نمیومد  ماهای قبل همون اول منفی میشد ولی این ماه س تا زدم هی هاله میوفته 

واسم دعا کن😌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی این بی بی چکها درست نشون نمیدن؟؟؟؟من از بس پول دادم بی بی چک ۵تومنی ۷تومنی خریدم منفی شد دیگه و ...

چ دارویی میخوری؟

چند وقت اقدامی ؟

منم خییلی سینه هام درد میاد ولی باید چند روز دیگ صبر کنم تا نتیجشو ببینم منم‌منظم نیستم اما هیچوقت بیشتر از ۳۵ روز نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ دارویی میخوری؟ چند وقت اقدامی ؟ منم خییلی سینه هام درد میاد ولی باید چند روز دیگ صبر کنم تا نتیج ...

من الان ۳۶روزم کلومیفن مدفورم این اخریه رو درست نمیدونم چی بود امپول هم زدم یک شب درمیون هم نزدیکی داشتم اسفندی خوردم یکم درد پری دارم ولی ن شدید نمیدونم چکار کنم یه دونه بی بی دیگه دارم گذاشتم ۴۰روز بشم بزنم شاید مثبت شد 

من یه کیست داشتم دوماه پری نمیشدم امپول زدم تا شدم باز سونو کردم از بین رفته بود دکتر گفت نمیخوای باردار بشی سونوت مشکلی نداره گفتم ازخدامه اونم دارو داد واسه این ماه

من الان ۳۶روزم کلومیفن مدفورم این اخریه رو درست نمیدونم چی بود امپول هم زدم یک شب درمیون هم نزدیکی د ...

منم این ماه متفورمین خوردم‌دکی گف تا اردیبهشت بخور اگ باردار نشدی بیا دارو بهتر بدم من خداروقسم دادم این س ماه پر برکت بهم ی نی نی بده و مطمعنم😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم این ماه متفورمین خوردم‌دکی گف تا اردیبهشت بخور اگ باردار نشدی بیا دارو بهتر بدم من خداروقسم دادم ...

ان شاالله ک میده بهت عزیزم متفورمین قویتره فک کنم نع؟؟؟فقط متفورمین داد بهت؟؟؟من میخوام این ماه اگر پریود شدم باز همینارو بگیرم طبق دستور قبلش بخورم شاید برای ماه بعد جواب بده

ان شاالله ک میده بهت عزیزم متفورمین قویتره فک کنم نع؟؟؟فقط متفورمین داد بهت؟؟؟من میخوام این ماه اگر ...

نمیدونم خودش گف اگ تا اردیبهشت خبری نشد بیا قوی تر بدم بهت

وزه فقط متفورمین و ورزش  و کاهش وزن رو گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40