2777
2789
عنوان

دوست

61 بازدید | 10 پست

نمیدونم چرا باهرکی دوست میشم و بهش کمک میکنم فکر میکنه از رو وظایفمه‌.نمیدونه که دوسش دارم که بهش کمک میکنم😥

تصمیم گرفتم با کسی گرم نگیرم ولی اینجوریم افسررده شدم .چیکار کنم!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا افسرده؟وقتی میدونی دنبال منفعتتن چ سودی بهت رسوندن؟ب اینا فکر کن 

برعکس من خیلی راضیم ک دورم خلوتع و ی رفیق دارم ک 13سال باهاش رفاقت میکنم ولی با اون حال بازم سعی میکنم عادی برخورد کنم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چرا افسرده؟وقتی میدونی دنبال منفعتتن چ سودی بهت رسوندن؟ب اینا فکر کن  برعکس من خیلی راضیم ...

عزیزم حس تنهایی مثل خوره میفته به جونه آدم.هرچیم خودمو سرگرم کنم دلم تنگه و ناراحت

عزیزم حس تنهایی مثل خوره میفته به جونه آدم.هرچیم خودمو سرگرم کنم دلم تنگه و ناراحت

باید ب خودت ثابت کنی ک هیچکدومشون واست مهم نیستن ؛ همین 

خودتو با فیلم مشغول کن با هر چی ک دوس دتری کتاب اهنگ ...

ار ار قبول دارم من از بچگی با مادرم خیلی راحت بودم و عادت داشتم فقط با اون دردو دل کنم 

رفیقم پنج تا فابریک بودیم اونم 13سالع ولی انداختم دور 

خیلی جاها کسیو نداشتم ولی من بلد بودم کنار بیام 

شخصیتا خیلی فرق میکنع 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)