2777
2789
عنوان

پایتخت

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست

بچه هامن نگران بعد كرونا هستم فاميلامون بيان خونمون تخت دونفرم رو كجا قايم كنم شوهرم ميگه مرداي نامحرم تحريك ميشن گناه ميكنيم

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من همش واسه بازیگر ها عواملش دعا میکنم دلشون شاد باشه انشاالله هفت هم بسازن هرچند محسن تنابنده ...

دقیقا .  ان شالا که منصرف شه از تصمیمش😊

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
اینا هردفعه از جلو اتاق خواب خودشونم ردمیشن تخت میبینن اب ‌میشن از خجالت 

اینا بزرگترهاشون خاستن ذهنشو محدود بسته بار بیارن ولی متاسفانه ذهنشون ازاددددددددددد ساختخ شده خیلیییی آزاااااااد در حدی ک وقتی تخت دو نفره میبینن میرن سمت اونجور چیزاااا🤪🤪🤪

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
بچه هامن نگران بعد كرونا هستم فاميلامون بيان خونمون تخت دونفرم رو كجا قايم كنم شوهرم ميگه مرداي نامح ...

مردای نامحرم نباید بیان تو اتاق خوابتون 😄

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بغیر از اینکه خیلی در مورد مواد و معتاد و علامت کشیدن در میارن بدآموزی دیگه ای نداره در کل دوسش دارم سرگرم کنندس

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

اخه یکی نیس بگه بهشون اخه انترررررر زنیکه جمعیت با گرده افشانیه احمقققققق تخت دو نفره ندیدی . اخه بیشورررر خفه شو انتقاداتو بزار ت  چاه خلا برو پوشیتو بزن اقات اومد😡😡😡😡😡...... 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
بغیر از اینکه خیلی در مورد مواد و معتاد و علامت کشیدن در میارن بدآموزی دیگه ای نداره در کل دوسش دارم ...

ولکن جانم ولکن 🤦‍♂️

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
 مرد های خانواده من با دیدن تخت دو نفره و روبان جلوی در اتاق خواب تو فیلم تحریک شدن کی جوابگوعه ...

وااای من ااالان تازه فهمیدم روبان جلو در اتاق خواب بوده .. هی گفتم این روبانه قضیه اش چیه واسه چی جلو دره 😑😑😂

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂