2777
2789
عنوان

پایتخت

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست

یعنی برام واقعا جالبه سریالی که صداسیما داره پخش می‌کنه مشخصه اسپانسر مالیش کیه و اهدافش چیه بازم ازش راضی نیستن :))))

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنه من دیگ وا میشه الان

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
یا ابو القاسم فردوسی،  تو همه خونه ها تخت دونفره هست دیگه!  عجبا 😐

شما جزو بی حیا ها هستید ک دارید ما تختمون دو طبقه ست ک زن و شوهر همونبینن خدای نکرده

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  
ممنون خانــــــــــوم خدایی زور داره با این اینترنت و دنیا گردیه لحظه ای بگن بیا یه فیلمو نقد کن بگ ...

من خیلی حجالت کشیدم کامنت اون خانومو دیدم !

خیلی وقیحانه بود! ب چ چیزایی فکر میکنن!!

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
ممنون خانــــــــــوم خدایی زور داره با این اینترنت و دنیا گردیه لحظه ای بگن بیا یه فیلمو نقد کن بگ ...

فک کنم روتختیه تحریکشون کرده بوده🙊😃

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
بخدا زخمی شدیم  هی ایراد میگیرن😂😂

😂😂😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
خدایی زنگار غمه از قلب آدم پاک میکنه

دقیقا من همش واسه بازیگر ها عواملش دعا میکنم دلشون شاد باشه انشاالله هفت هم بسازن هرچند محسن تنابنده گفته دیگه با تلوزیون کار نمیکنم خیلی ناراحت شدم شاید آخرین پایتخت باشه متاسفانه .من حتی واسه خشایار الوند هم فاتحه میخونم