2777
2789
عنوان

پایتخت

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بابا ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن 

خوشم میاد هرجا تاپیک پایتخت هس ما هستیم🤣⁦❤️⁩

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

تخت دونفره اش هم خیلی کوچک بود سایز ۱۴۰ بود انگار😁

هما  سایزش بزرگه با نقی جانمیشه اونجا😂پس مشکلی نیست😄

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یعنی بعضی ها شورش رو درآوردن بس ایراد میگیرن 

خودشون ی فیلم دو دقیقه ای نمیتونن بسازن بخدا اونوقت راه ب راه ب پایتخت گیر میدن .اینقدر بدم میااا 

دستشون درد نکنه دمشون هم گرم هم اینکه ی ساعت دل ما رو شاد میکنن خدا دلشون رو شاد کنه 

اونا خودشون مشکل دارن زنگ میزنن همچین چیزایی میگن یکی نیست بگه آخه اولا بچت تو سن و تربیتش نیست نگاه نکنه، کارتون کودک که نیست سریال بزرگسالانه، دومن تو نمیتونی جلو بچتو بگیری نگاه نکنه چرا ایراد میگیری شورشو در آوردن

یعنی بعضی ها شورش رو درآوردن بس ایراد میگیرن  خودشون ی فیلم دو دقیقه ای نمیتونن بسازن بخدا اون ...

خدایی زنگار غمه از قلب آدم پاک میکنه

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
وای ول کن!  نرود میخ اهنی در سنگ!  حالا حالاها طول میکشه بعصیا درست بشن  ولی ممنون ...

ممنون خانــــــــــوم

خدایی زور داره با این اینترنت و دنیا گردیه لحظه ای بگن بیا یه فیلمو نقد کن بگیم تخت دونفره رو ک دیدم ســــــــــرخ شدم

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

[QUOTE=130076567]قضیه تخت چیه[/QUOTE]

تخت فقط تخت ينفرع يوقت جايي نگي تخت دونفره قباحت داره😂😂

يافت اباد مغازه هاي تخت دونفره دار رو پلمب كردن 😂😂😂😂

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐
جدی؟؟ کدوم تاپیک بود من نبودم اینا بچه هاشون الان بی تربیت شدن با تخت دونفره؟

ن خودشون ک با خانواده داشتن میدیدن چشمشون ک ب تخت دونفره افتاده از خجالت اب شدن🤪🤪🤪🤪😨

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵