2777
2789
عنوان

پایتخت

690 بازدید | 74 پست

بچه ۳ سالتون فیلم بزرگسالا رو میبینه بعد نگران تربیتشین؟؟؟؟نگران یاد گرفتن دروغ؟؟؟

توجه نکردین ک این فیلم برا ادما تو سنی ساخته شده ک توانایی تشخیص خوب و بد رو داشته باشن؟؟؟

نشون دادن تخت دونفره بده،؟؟چرامگ زن و شوهرا رو تخت ی نفره میخوابن؟یاتخت دوطبقه ک اصن هموتبینن؟توروخدا یکم فکــــــــــر

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

یا مکه مکرمه 

من الان متوجه تخت دو نفره شدم 

تازه دوستان معتقدن ذهنت کثیفه🤣🤣🤣

جمع کنید بابا 

سریالای تخیلی خوبه که همه چی گل و بلبله و همه مودب

و بابا یه نگاااا به دورو برتون بندازین 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودایی فیلمتونو ببینین پشت سرش یه نوشابا بخورین با تختش چیکار دارین    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

😂😂😂😂 هردفه یچیزو سوژه میکنن ایرانیا

کلا خوششون میاد 

اونا باکلی زحمت فیلم میسازن و صداسیما چیزی نمیگه بهشون حالا اینا کاسه داغتر از اش شدن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

یا ابو القاسم فردوسی، 

تو همه خونه ها تخت دونفره هست دیگه! 

عجبا 😐

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

لطفا یه اره برقی بدید تختای دونفره رو نصف کنم بعضیا راحت بشن بدین اون اره منه🤬 

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

وای ول کن! 

نرود میخ اهنی در سنگ! 

حالا حالاها طول میکشه بعصیا درست بشن 

ولی ممنون اسی ک احساس مسئولیت میکنی در جهت فرهنگسازی ❤

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵