2777
2789
عنوان

اعصابم خورده دارم رواني ميشم

148 بازدید | 4 پست

يكي كمك منه منو مغزم داره ميتركه با ي پسري ٦ماهه هستم فعلا دوستيم از اينده هم كه كسي خبر نداره اينقدر بهش علاقه دارم شبو روز ميترسم از دستش بدم همش دعوا ميكنم شك دارم بهش،،ي بار با دوستم رفتيم پيش يكي اما دعا نميخواستم فقط ميخواسم راجع به اين پسره بگه گفت با هم نميمونين اينا بهم ميخوره الان بيشتر باعث اضطرابم شده اصن نميدونم چي بايد بكنم با هر دعوايي ياده حرفه زنه ميوفتم استرس ميگيرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داره و عاشق همید چرا نمیاد خواستگاری ک انقدر نترسی بعدم از اول ک شک داشته باشی بهتر کلا باهم نباشید شک چیه اخه بکسی ک اعتماد نداری نباید باهاش زندگی کنی حتی اگه ادم درستی باشه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌