2777
2789
عنوان

۱۸ سالگی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7099 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ تصوری از ۱۸ سالگی نداشتم ولی فکر کردم اگه برم دانشگاه خیییلی بزدگ شدم که دیدم نچ هنوز کوچوام ...

حالا من هنوز پام به دانشگاه نرسیده ولی فکر میکنم از تصوراتم از دانشگاه هم خیلی با خودش فرق داره😂

حالا من هنوز پام به دانشگاه نرسیده ولی فکر میکنم از تصوراتم از دانشگاه هم خیلی با خودش فرق داره😂

اره مطمئن باش

من تصوراتی که از دانشگاه داشتم رو اگه بنویسم که کتاب جوک میشه😂😂

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
چند نفر باید گزارش بزنن؟؟تاپیک بزنم بگم بچه ها تاپیک قبلی منو حذف کنید؟

نه شاید نباشن .هر کی گزارش زد .بگید واسه تاپیک قبلم گزارش بزنید.۱۰ نفر

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم

اهان من به چیز یادم اومد

تو سن ۱۱ سالگی فکر میکردم وقتی ۱۷ سالم شد حتما ازدواج میکنم😂

جدی 

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
نه بابا..اختیار چی .احتیار خودتم میفته دست شوهر ..مگه اینکه اختیار قبلمه رو داشته باشیم😅

نه اشتباه میکنی من که حداقل در مورد زندگی خودم خیلی بیشترازمجردی استقلال دارم.مثلا چیزای پیش پاافتاده مثل مقدار استفاده ازگوشی چه تماس چه نت،،انتخاب غذایی که میپزم میخورم،،خریدهرچی که دوست دارم صلاح می‌دونم زمان خوابم بیداریم ،،رفتاربا اطرافیان رفت و آمد خیلی چیزای دیگه

2790
2778
2791
2779
2792