2777
2789
عنوان

۱۸ سالگی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7099 بازدید | 60 پست
عزیزم تنها کاری که میکنی ازدواج نکن😂 من یه تاپیک زدم الان میخوام حذف ش کنم چیکار کنم؟؟نمیخوام کسی ...

عزیزم اگه تازه زدی که بزنی رو سه نقطه ی زیر تاپیک حدف میشه .ولی اگه خیلی وقته و ۳ نقطه رو نمیبینی ، باید واست گزارش بزنن که بترکه

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آفرین 😂

ولی خودم هیچ کاری نکردم خودم دوست ندارم😂😂😂

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
😂😂آقا تصورات منو از ۲۰ سالگی دیگه بهم نریز

😅😅😅😅😁😁😂😁😁😂

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

من چند روز میگذشت که ۱۸سالم شده بود هیچی دیگه عاشق پسر خالم شدم  ازدواجم کردیم حاصل عشقمونم  یه دختره ۱۷ماهه هست 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

منظورت از هر کاری چیه؟ 

خب قبلنا با کلی حرف بیرون مبرفتم 

الان میگم خدافظ من مبرم بیرون 

یا خیلی چیزای دیگه 

اما هر چیم بشه خانواده دست از سر ما ورنمیدارن😨

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  
گلم چند ساعته زدم ممنونم 

پس نمیشه حذف کرد ..خواهش میکنم عزیزم .یه تاپیک بزن که واست گزارش بزنن .من واست زدم .

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم
یادش بخیر هجده سالگی.....تاوقتی خونه باباتی چهل و پنج سالانه باشه همینه مگریه شوهرخوب کنی اختیاربیفت ...

نه بابا..اختیار چی

.احتیار خودتم میفته دست شوهر ..مگه اینکه اختیار قبلمه رو داشته باشیم😅

من هیچ تصوری از ۱۸ سالگی نداشتم

ولی فکر کردم اگه برم دانشگاه خیییلی بزدگ شدم که دیدم نچ هنوز کوچوام😂

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

منم مث خودت دقیقا

مثلا فیلم نگاه میکردم میگفتم خوش بحالشون اینا۱۸سالشونه هر کاری بخوان میتونن بکنن

ولی من الان۲۸سالمه اختیاراتم از بچه۱۰ساله کمتره😂

دوباره میسازمت💪

2790
2778
2791
2779
2792