2777
2789
عنوان

۱۸ سالگی😁

7099 بازدید | 60 پست

من قبل از اینکه ۱۸ سالم بشه فکر میکردم وقتی ۱۸ سالم شد دیگه هرکاری دلم خواست میکنم😂هیچکس نمیتونه جلوم رو بگیره 😂ولی تنها کاری که تونستم تو این دوماه که ۱۸ سالم شده انجام بدم اینکه فیلم های ترسناکی که -۱۸ بود رو ببینم😳😂

پ.ن:شما وقتی ۱۸ سالتون شد چیکارا میکردید😂

پ.ن۲:چرا اونهمه تصوراتی که از ۱۸ سالگی است تو خود ۱۸ سالگی نیست😂

پ.ن۳:آیا قرنیطه نیز تاثیری در این روند دارد😂

پ.ن۴:بعد از چند ماه به نی نی سایت برگشتم چقدر اینجا تغییر کرده 😕تا قبلا که همش حرف مادر شوهر و خواهر شوهر بود الان شده کرونا😂

ولله من ۲۰ سالمه هنوزم نمیتونم هرکاری میخوام بکنم

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برنامه ريزي كه براي ١٨ سالگيم اونموقع داشتم و خيلي برام مهم بود 

دانشگاهمو و رشتم و برنامه ريزي هاي بعديش بود

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها گزارش میزنید عکسم پست اوله میترسم کاربریم لو بره از گوگل😩هرکی زد لایک کنه صلوات میفرسم مممنونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4119370/چند-سیسی-ژل-لب-بزنمعکس-پست-اول

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز