2777
2789
عنوان

دردو دل🔞❌⛔ازاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 49 پست
کلا بذر هاشونو تغییر ژنتیکی دادن عزیزم سویای غیر تراریخته اصلا تو ایران پیدا نمیشه

منکه گیاهخوار نیستم خداروشکر😎😂

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون توش گفته گوشت نخوردن برای بدن ضرر داره ولی مثلا به مدت یکی دو هفته یا یه ماه گیاه خوار بودن برا ...

هخخخخ خنده داره

بیشتر دراین زمینه تحقیق کنین،کتابهای زیادی هست که میتونین بخونین و بیشترشونم هم دکترای تغذیه نوشتن،البته هرکی هرجور که بخاد زندگی میکنه😁

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
خام گیاه خوار بودن چه ربطی داشت به فامیلاتون و کرونا؟ از هر چی گله داشتی یهو همه رو گفتیا

گفتم که کلا این تاپیک برای دردودله دیگه😁

براس مثال اسکلای ایرانی تو خام گیاهخواریشون از عسل استفاده میکنن عسل یه محصول حیوانی میدونین که زنبو ...

عزیزم من 3 ساله گیاهخوارم و اگر شما هم مطالعه داشته باشی ویسای دکتر زرین اذر رو بخونی و کتاب قابلمه رو فراموش کن روبخونی متوجه میشه 3 نوع گیاهخوار داریم ااما خام گیاه خوار مطلق هرچی که به حیوانات ربط داشته باشه رو از برنامه غذاییشون حذف میکنن حبوبات هم دانه هستن و غذای انسان نیست اما برای تامین پروتئین میشه استفاده کرد میوه و سبزیجات خوراک انسان هستن برای خرما هم که پرسیده بودی روزی 20 تا زیاده نهایت 7 عدد خرما میشه خورد

می تو😎😂

ورزشکارین شما 

منم دوماهه شروع کردم😍 شدم اونی  که خواستم

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
يه كفش الان ديدم داغ دلم تازه شد  اونو من دوماه پيش خريده بودم خواهر شوهرم اومد خونم گفت بدرد ...

خب عزیزم رو راست حرف دلتو بهش بگو،نزار حقتو بخوره،یعنی چی اه

تو خونه بچم مریض شده بود رفتم ببرمش دکتر دوساعت طول نکشید برگشتمنمون 

اینجور دزدیها که از خونه ادم میشه بعد یه چیزایی بر میدارن که ماها جاهای خاصی میزارین بیشتر دزدا از آشناها هستن کسایی که تو خونمون رفت امد دارن

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
عزیزم من 3 ساله گیاهخوارم و اگر شما هم مطالعه داشته باشی ویسای دکتر زرین اذر رو بخونی و کتاب قابلمه ...

بله میدونم چند نوع گیاهخوار و خام گیاهخوار داریم،بنظر من و تحقیقاتی که کردم حبوبات غذای انسان نیست پس نباید خورده بشه تو خام گیاهخواری صددرصد،انسان غذای خودشو باید بتونه به همپن شکل اولیش بخوره،ومنم میدونم حبوبات پروتئین داره،چیزهای دیگه مثل مغزیجاتم پروتئین داره،من نمیگم گناهه که بخورن ولی فلسفه تغذیه طبیعی یه چیز دیگست

چیز دیگه نمیخای😁

شماره حساب میدم ۱۰۰ تومن بریز دستم درد نکنه😁

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
طلاهامو دزدیدن دستم به هیچ جایی بند نیست دو سال نیست عروسی کردم دارم میترکم همش به این فکر میکنم خیل ...

میگذره،مطمئنم بیشترشو به دست میاری