2777
2789
عنوان

دردو دل🔞❌⛔ازاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلاهامو دزدیدن دستم به هیچ جایی بند نیست دو سال نیست عروسی کردم دارم میترکم همش به این فکر میکنم خیل ...

کجا بود که دزدیدن ؟؟؟!!!!

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
مگه میشه گوشت نخورد!

اره عزیزم جایگزین گوشت مواد دیگه قرار داد مثل قارچ سویا لوبیا قرمز

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

يه كفش الان ديدم داغ دلم تازه شد 

اونو من دوماه پيش خريده بودم خواهر شوهرم اومد خونم گفت بدرد تو نميخوره برداشت برد حالا ٦سال از من بزرگتر ها 

كلا خيلي از لباسايي كه نو هستنو ميبره 

شوهرمم كلي حرف بارم كرد گفتم خب تو بگو ميگه وسايل تو هس من جي بگم بدم نميگه اما خيلي پرو روس چكنم

گفتم لازم دارم ميگه بابا ميخري ديگه بعدم همون دقيقه ميزاره تو كيفش 

وضعشونم از ما توپ تره 

شوهرشم همش واسش ميخره اما واقعا ميدونه چقدر بايد بگم تا شوهرم برام بخره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
یعنی چی من 100 درصد خگخ هستم شما که اسکول نیستین بفرمایید روش پیشنهادیتون چطوره؟؟ 

براس مثال اسکلای ایرانی تو خام گیاهخواریشون از عسل استفاده میکنن عسل یه محصول حیوانی میدونین که زنبور عسل عملیاتی روی شهد ایجاد میکنه که اونو از گیاهی بودن خارج میکنه(و هزاران دلایل دیگه که عسل برای بدن انسان خوب نیست)و از حبوبات استفاده میکنن و خام گیاهخوارهای صد در صد به دلایل زیاد از حبوبات دوری میکنن(تحقیق کنین و یا میتونین مراجعه کنین به کتاب هلموت واندمیکر)و خیلیییی چیزهای دیگه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
سویا تراریخته س و ضررش بیشتر از منفعتشه

سویا گیاهی خوبه که😋

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
ببینم این مادرشوهرا چی دارن...لولو خرخره ان.همه میترسن...به‌من هم یادبدید‌‌درآینده چگونه جنگ کنم

نه خودتو نترسون عزیزم.بعضیاشونم خیلی خوبن.مشکل من اینه باهم زندگی میکنیم.یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم هیییییییچوقت راضی نشو با مادرشوهر باهم زندگی کنین

مَنم و یِ عآلَمه‍ روزآی خوبْ کِ دَر انتظآر مَننـْ
منظورم لذت خوردن غذای گوشتی بود

آها😚

خام گیاه خوار بودن چه ربطی داشت به فامیلاتون و کرونا؟

از هر چی گله داشتی یهو همه رو گفتیا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

اسی عکستو میزاری لطفا

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐