2777
2789
روغن های بادوم یا زیتون به پرپشتی کمک میکنه یا برای خوش حالت شدن ازش استفاده کنم

هم واسه رشدهم پرپشتی وتقویت خوبه وقتی هم حمومش کنی بعدش موهاش لخت ونرم وخوش حالت میشه وبراق وزیبا... به مرورمتوجه تاثیرتقویت کنندگی روغنامیشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد بلند نکن.. همین کش بستن ها باعث کشیده شدن ریشه مو و شل شدن ریشه مو میشه.. هر هفته تخم مرغ محلی ...

آدم دچار دوگانگی میشه از یه طرف میگن لبنیات برای رشد استخوون بچه ضروریه از یه طرف میگین باعث ریزش مو میشه

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت
زیاد بلند نکن.. همین کش بستن ها باعث کشیده شدن ریشه مو و شل شدن ریشه مو میشه.. هر هفته تخم مرغ محلی ...

آها مرسی آره کوتاه کرم تا کنار باسنش بود الان کوتاه کردم. فقط شیر زیاد میخوره که همش سردیه🤔🤔🤔 باید براش حنا و تخم مرغ بزارم مرسی از راهنماییت🌹❤

آدم دچار دوگانگی میشه از یه طرف میگن لبنیات برای رشد استخوون بچه ضروریه از یه طرف میگین باعث ریزش مو ...

لبنیات !

چرا چون وایتکس میزنن!؟

از دامداری ها تهیه کنید.. خود ما صبح رفتیم دم دامداری یه جایگاه داره شیر رو بطری ای کردن میفروشن..اگر به خاطر طبع سردش میگی با موز مخلوط کن دارچین و گردو و.. بزن معجون درست کن بخور

هم واسه رشدهم پرپشتی وتقویت خوبه وقتی هم حمومش کنی بعدش موهاش لخت ونرم وخوش حالت میشه وبراق وزیبا... ...

دخترمن موهاش لخت و خوش حالته بنظرخودم به نسبت بچه های فامیل موهاش خداروشکر خوبه

فقط امروز شوهرم بهم استرس داد

لبنیات ! چرا چون وایتکس میزنن!؟ از دامداری ها تهیه کنید.. خود ما صبح رفتیم دم دامداری یه جایگاه دا ...

ببخشیدا من اصلا این حرفتون که میگین به لبنیات وایتکس میزنن قبول ندارم اصلا مگه میشه؟

سه سالو نیم دقیق تا پشت باسنش بود کوتاه کردم که جون بگیره الانتا زیر کتفشه ولی تارهاش نازککککک😫😫

واسه اینکه تارهای موش ضخیم بشن هروقت میخوای حمومش کنی شب قبلش آمپول د3 بشکن وبمال به موهاش روبالشتش هم پارچه بندازبخوابه... فرداش بشور... چندماه تکرارکن عالیه هم پرمیشه هم ضخیم

ببخشیدا من اصلا این حرفتون که میگین به لبنیات وایتکس میزنن قبول ندارم اصلا مگه میشه؟

متاسفانه آره میشه ومیریزن... بخاطرنگهدارندگیش من شمالم وخونمون نزدیک یکی ازکارخونه های بزرگ لبنیات ایران... همینقدبگم که ماخودمون ازلبنیاتی سرکوچه شیرفله میگیریم..واصلالب به شیربسته بندی نمیزنیم

😁

چرا قبول نداری!

دوست شوهرم تو شیرپاستوریزه کار میکرد میگفت چون تحریمیم جای نگهدارنده یه درصدی وایتکس میزنن تا الودگی شیر از بین بره و موندگاری پیدا کنه..

تو خیلی از استخرها هم برای ضدعفونی جای کلر، وایتکس میزنن..حتی سر ماجرای کرووونا شوهرم از آتش نشانی پرسیده اینا چیه تو خیابون میپاشید ضدعفونی شه.. گفته یه وایتکس رو تو یه عالمه اب مخلوط کردیم که مثلا ضدعفونی کنیم..

😁 چرا قبول نداری! دوست شوهرم تو شیرپاستوریزه کار میکرد میگفت چون تحریمیم جای نگهدارنده یه درصدی و ...

وایتکس که خاصیت ضدعفونی داره تو استخر یا خیابونا که مشکلی نداره استفادهش

ولی داخل شیر که مردم استفاده میکنن هیچوقت اینکارو نمیکنن مگه وزارت بهداشت کشکیه؟

متاسفانه آره میشه ومیریزن... بخاطرنگهدارندگیش من شمالم وخونمون نزدیک یکی ازکارخونه های بزرگ لبنیات ا ...

همین شیر فله ها هم توش نمیدونم نشاسته میزنن که علیظ شه چی میزنن که وقتی میجوشونیم ته قابلمه یه ته دیگ کلفت و سوخته میبنده..تو نت خوندم چون سرشیر و... شیر رو ازش میگیرن برای غلیظ شدنش این کارو میکنن.. یا روی ماست رو میگن یه لایه دستمال کاغذی میزارن که مثلا رویه ماسته..میگن نخورید..

وایتکس که خاصیت ضدعفونی داره تو استخر یا خیابونا که مشکلی نداره استفادهش ولی داخل شیر که مردم استفا ...

این بازرس ها زیر میزی میگیرن و به بالا دستی ها گزارش نمیدن.. یعنی چاره نیست.. وقتی تحریمیم این حجم از لبنیات رو که روزانه مصرف نمیشه باید یه کاری کنن موندگار شه..

تازه ابلیمو کارخونه ای ها رو اب کاه رو خیس میذارن صاف میکنن رنگش زرد میشه بهش اسانس میزنن.. یا رب.. کدو رو چرخ میکنن بهش رنگ غذا میزنن چون اگر خودت رب پخته باشی میبینی چقدر گوجه رو باید بپزی بیشترش آبه و بخار میشه چیزی نمیمونه.. به خاطر اون بهش کدو میزنن که حجم پیدا کنه بصرفه.. بهداشت فقط براش رعایت نکات بهداشتی و تمیز بودن دستگاه ها و مخازن نگهداری مهمه و اینکه به گوجه کدو بزنن یا نه کاری ندارن..

وایتکس که خاصیت ضدعفونی داره تو استخر یا خیابونا که مشکلی نداره استفادهش ولی داخل شیر که مردم استفا ...

داخل استخری که توش وایتکس ریختن رفتی؟ مثل زمانی که بدون دستکش با وایتکس کار میکنی و پوستت خراب میشه تو استخر بری پوستت بعد تایم طولانی میسوزه و بعد خونه رفتن هرچی کرم میزنی پوست ادم انگار میکشن.. چشمها خیلی میسوزه بینی اگر اب بره که دیگه واویلا.. من از وقتی رفتم و اینجوری شدم تا یه هفته عذاب کشیدم..پارک ابی بود ۲ساعت مونده بودیم و بازی کردیم رفتم خونه هی دوش اب سرد میگرفتم که سوزشش کم شه.. بعد اون فقط هر وقت بریم مسافرت تو این جاهایی که چشمه اب گرم داره میرم استخر.‌.