این بازرس ها زیر میزی میگیرن و به بالا دستی ها گزارش نمیدن.. یعنی چاره نیست.. وقتی تحریمیم این حجم از لبنیات رو که روزانه مصرف نمیشه باید یه کاری کنن موندگار شه..
تازه ابلیمو کارخونه ای ها رو اب کاه رو خیس میذارن صاف میکنن رنگش زرد میشه بهش اسانس میزنن.. یا رب.. کدو رو چرخ میکنن بهش رنگ غذا میزنن چون اگر خودت رب پخته باشی میبینی چقدر گوجه رو باید بپزی بیشترش آبه و بخار میشه چیزی نمیمونه.. به خاطر اون بهش کدو میزنن که حجم پیدا کنه بصرفه.. بهداشت فقط براش رعایت نکات بهداشتی و تمیز بودن دستگاه ها و مخازن نگهداری مهمه و اینکه به گوجه کدو بزنن یا نه کاری ندارن..