2777
2789

با سلام خدمت شما عزیزان با توجه به شروع فصل صید ماهی های درجه یک جنوب ماهی هامور ، سنگسر ، کفشک ، شهری و ... و پایین بودن قیمت ها بهترین فرصت است برای تهیه ماهی .

واتساپ و تلگرام جهت سفارش: 09173663972 

کدوم طرفی؟شوهر منم ماهی فروشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جزیره قشم 

بسلامتی ما طرفایه بوشهریم شماره رو میدم شوهرم شاید خواست باهاتون معامله کنه،،،قیمت عمده تون چقدره هرماهی رو بگو

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
جزیره قشم 

با کشتی باربری کار نمیکنین ک عمده هم بفرستین؟

بسلامتی ما طرفایه بوشهریم شماره رو میدم شوهرم شاید خواست باهاتون معامله کنه،،،قیمت عمده تون چقدره هر ...

مرسی شما لطف دارین بله ما خودمون قایق داریم صید خودمون هست شماره همسرتون رو بفرستین همسرم باهاشون هماهنگ بشن 

مرسی شما لطف دارین بله ما خودمون قایق داریم صید خودمون هست شماره همسرتون رو بفرستین همسرم باهاشون هم ...

بهت درخواست میدم قبول کن عزیز،،،تا اول باهاش بحرفم اجازه بگیرم شمارشو میفرستم بده شوهرت

بهت درخواست میدم قبول کن عزیز،،،تا اول باهاش بحرفم اجازه بگیرم شمارشو میفرستم بده شوهرت

ممنون عزیزم سایت یه مقدار کند هست منم زیاد بلدش نیستم اگه نتونستم در ارتباط باشم باهات توی واتس اپ پیم بزار حتما میبینم شمارم بالا هست مرسی 

من نميدونم يا بلد نيستم ماهي جنوب بپزم يا چي چون هرچي ماهي جنوب خوردم بد مزه بود،شما كدومو پيشنهاد ميدي عزيزم؟؟

ميگو كيلويي چنده؟؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰