2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

155 بازدید | 15 پست

بچه ها خوابم بدجوری بخاطر تغییر فصل بهم ریخته از اونجا که بعد ظهرا میخوابم شبا جغدم بدتر از همه دیشب تا از ساعت ۶ غروب تا ۱۰ و نیم شب خوابیدم و کل شب جغد بودم تازه الان خوابم گرفته...الان بخوابم هم بیهوش میشم تا ساعت ۶ یا ۷ غروب چیکار کنم بنظرتون خودم میگم نخوابم تا شب زود خوابم ببره میزون بشه برنامه خواب و بیداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین طوری شدم ولی من بعدازظهر هام نمی خوابم بلکم شب خوابم ببره ولی نمیشه یعنی از سردرد و سوزش چشم میمیرم ولی خوابم نمی بره در عوض صبح ها دیگه زودتر از 10 بیدار نمیشم منم خیلی دلم می خواد برگردم به تنظیمات کارخانه ولی نمیشه😀

منم همینطورشب تاصب خواب ندارم بعدمیخوام روزبخوابم.

شما چرا گلم؟؟؟من فصل بهار و تابستون خیلی این مشکلم حاد میشه البته جدا از اثر تغییرات فصلی ما خانما مشغله ها و درگیری های ذهنمیمون زیاده لامصب خوابمونو خراب کرده

منم همین طوری شدم ولی من بعدازظهر هام نمی خوابم بلکم شب خوابم ببره ولی نمیشه یعنی از سردرد و سوزش چش ...

آخ گفتی چشمام از حدقه درد میکنه تکون میدم درد میگیره منم به شدت خواستارم خوابم میزون بشه

شما چرا گلم؟؟؟من فصل بهار و تابستون خیلی این مشکلم حاد میشه البته جدا از اثر تغییرات فصلی ما خانما م ...

خب منم دقیقابخاطرتغییرفصل اینطورمیشم مثلا ازروزاول عیداینطورشدم ب قول شمادرگیری ذهنیم که کلی انرژی ازآدم میگیره بخاطرهمین آدم دلش میخوادبخوابه‌.

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.
خب منم دقیقابخاطرتغییرفصل اینطورمیشم مثلا ازروزاول عیداینطورشدم ب قول شمادرگیری ذهنیم که کلی انرژی ا ...

آفرین گلم دقیقا حالا من خودمو به زور تا الان نگه داشتم خوابم تا شب خوابم میزون بشه