2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 95 پست
وقتی خدای نکرده خدای نکرده ویروس رو انتقال دادین و جان چندین نفر بی‌گناه رو گرفتین اون‌موقع زشت‌تره، ...

اخه خودشون میگن کی مهمونی میدی دیگه ازرورفتیم 

برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
بله مهمونی بدین یه وقت زشت نشه.به درک که امثال من بیشتر از یه ماهه با بچه کوچیک تو خونه اعصابمون دار ...

بله و به درک که مامان من تو کادر درمانه هر روز میره سر کار برای امثال ایشون.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه مادرشوهرم اینا خونه عروسای دیگه ام میره 

پس خانوادگی بهره شعورتون پایینه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من خونه پدرم نزدیکم هست نرفتم داداش پرستارمو چند وقته ندیدم هرروز استرسشو دارم دلم تنگه براش اون وقت یه عده ...نمیگذرم 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
اخه خیلی وقته جاریم عقده هنوز پاگشا نکردم عروس بزرگه هستم زشت میشه

عزیزم باهاشون تماس بگیر بگو در اولین فرصت بعد کرونا دعوتتون میکنم . آخه سلامتی شماها و زوج جوان خیلی مهمتره  . انجام هیچ کاری دیر نمیشه فقط سالم بمانید. زنجیره انتقال کرونا رو قطع کنید

بنظرم استارتر داره شوخی میکنه واکنشهارو ببینه 😂 البته امیدوارم دوستان حرص نخورید ❤️❤️

نه جدی گفتم خوب رعایت میکنیم دیگه چه میشه کرد 

برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
نه جدی گفتم خوب رعایت میکنیم دیگه چه میشه کرد 

نکن والا تورو خدا نکن نکن عزیزم نکن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
اخه خودشون میگن کی مهمونی میدی دیگه ازرورفتیم 

کاش ویروسه همونجا تو همون مهمونی همه تون رو میکشت و منقرض میشدید 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش