2777
2789
عنوان

جاری

674 بازدید | 44 پست

خانوما من در آینده ی نه چندان دور جاری دار میشم شوهرم یه داداش بیشتر نداره که از خودش کوچیکتره خدمت رفته الان هم رفته سرکار قصد دارن نهایتا تا یکی دوسال دیگه براش زن بگیرن، بنظرتون من خیلی حساس میشم رو جاریم؟؟ اصلا جاری ها با هم چطورن یعنی همو دوست دارن یا نه آخه خیلیا رو میبینم که به خون هم تشنه ان تو نی نی سایت حالا نمیدونم تو دنیای واقعی هم این شکلی یا نه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی ب ادما داره

باید اولش مراقب باشی بعضیا دنبال حرف کشیدنن واسه اینکه خودشونو شیرین کنن میرن ب شوهرشونو مادر شوهره میگن

باید بعد چند وقت ک اعتماد کنی نه سریع! تازه عروسه کلش داغه

منم جاری ندارم ولی خیلی می ترسم دلم نمیخواد جاری دار شم دوس دارم فقط خودم تو چشم باشمو بهم برسن

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

من سه تا جاری دارم هیچ حس خاصی بهشون ندارم

نه تنفر نه دوس داشتن

رابطمون با هم خوبه دوری و دوستیه

کم میبینیم همو 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

جاری های من یکیشون ۱۲سال ازم بزرگتره..یکیشون ۲۳سال...حسی ب همدیگه نداریم..ولی اون ۱۲سالیه خیلی حسوده نسبت ب من...بااینکه وضعی شوهرش خیلی بهتر از ماست ولی خسیسه شوهرش..اما شوهر من خیلی دست و دلبازه..اونم خییییییلی حسودی میکنه...مخصوصا ب خونه و زندگیم

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  

معمولا به رفتار جاری بزرگتر داره 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز