خب خیلی خاصیت داره من به دخترم که یک سالو دوماهشه میدم میخاد دندون دربیاره جون بگیره برای ادم های ضعیف وکم خون هم عالیه بعضیا با پیاز وچیزای دیگه درست میکنن من فقط گوشت خورد میکنم میندازم توشیشه میزارم تو اب جوش بپزه بعد توابش کمی نمک وچندقطره ابلیمو میریزم همین
منم به دخترم همیشه میدادم فقط باید گوشت خیلی ریز ریزکنی یعنی نصف بند انگشت هم کوچیک تر به یه پیازکوچواوهم بندازی یایکم نمک که بیشتراین جوری آب میندازه هزچی گوشت ریزترباشه
خب خیلی خاصیت داره من به دخترم که یک سالو دوماهشه میدم میخاد دندون دربیاره جون بگیره برای ادم های ضع ...
من برای دخترم ک کوچولو بود یه کیسه کوچیک نخی تهیه کرده بودم بعد یکم برنج محلی خیس کرده میریختم تو کیسه بعد سر کیسه دوتا بند داشت میکشیدم جمع میشد گره میزدم مینداخنم توی زودپری که گوشت میخواستم بار بذارم.بعد وقتی گوشتم اماده میشد سر زودمز باز میکردم کیسه در میاوردم برنجه عصاره گوشت گرفته بود نرم نرم هم شده بود و خیلی خوشمزه هم بود میدادم به دخترم.گفتم اکه دوست داری برلی دخورن درست کن عالی میشه
یعنی میندازی تو شیشه بعد میذاری تو زودپز؟؟؟؟؟؟ شیشه نمیشکه؟
تو زود پز نه توی قابلمه در باز شیشه دربسته رو ایستاده میزاریم بعد یه چیز سنگین میزاریم روش که شیشه نیفته قابلمه هم تا نیمه شیشه پرمیکنم بعد هشت ساعت میزارم بجوشه هروقت ابش تموم شد دوباره اب خیلی داغ میریزم تو قابلمه چون اب سرد باعث میشه شیشه ترک برداره وعصاره ت بریزه