2777
2789
عنوان

خیلی !!

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست
خدا شاهده ،شوهرم پرستاره ،خیلی خسته شده بود یه چن روزی مرخصی گرفت که بریم پیش مادرش اینا الانم خونه ...

بابا خیلی بده زن و شوهر انقدر بحث داشته باشن!!!من قبل کرونا هم همش از دست کارای شوهزم حرص میخوردم!!خیلیی سخته خیلیی

در مقابل بعضیا رو میبینی انقدر با همن بهشون خوش میگذره ادم کیف میکنه!!من توی همین کرونا دوباز رفتم پیش مامانم اینا انقدر اعصابم به هم ریخت!!

من مشکلم با مادر شوهرم‌همچنان پابرجاست که نزدیکیم!!!به علاوه توی کرونا فهمیدم چقدر تفاوتهام با شوهرم ...

دقیقاا دقیقااا منم فهمیدم که این زندگی سالم نیست و چقدر تفاوت داریم...ای کاش طلاق تابو نبود انقد ترسناک نبود نگاه جامعه این نبود...واقعا من این زندگی رو نمیخوام که فقط چون نیست و سرکاره و همو نمیبینیم آرامش دارم...

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همش دلم می گیره ،امشب کلا یه جور دیگه رد دادم ،بیخیال بخدا دیشب اعصابم داغون بود ،نمیدونم امشب ب ...

ایشالا هیچوقت دلت نگیره عزیزم...

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
بابا خیلی بده زن و شوهر انقدر بحث داشته باشن!!!من قبل کرونا هم همش از دست کارای شوهزم حرص میخوردم!!خ ...

البته من به شوهرم حق میدم،خیلی خسته شده

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

ایشالا هیچوقت دلت نگیره عزیزم...

همچنین ،چون من از خانوادم دورم خیلی دلم میگیره و میشینم گریه میکنم حتی بایه حرفی که شاید خیلی ناراحت کننده نباشه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خدا شاهده ،شوهرم پرستاره ،خیلی خسته شده بود یه چن روزی مرخصی گرفت که بریم پیش مادرش اینا الانم خونه ...

من بدبختیم همیشگیه و ابدیه عززیزم...

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
دقیقاا دقیقااا منم فهمیدم که این زندگی سالم نیست و چقدر تفاوت داریم...ای کاش طلاق تابو نبود انقد ترس ...

😔قبول دارم ولی اخه چه میشه کرد؟؟بالاخره روزای خوبم داشتیم هرچند کم!تفاوت زن و مرد ذاتا زیاده!مهم هنر زندگی کردنه!قدیمیامونو نگاه کن .فک میکنی اونا که الان با هم خوبن از اول اینطوری بودن؟؟؟اونان باید جدا میشدن!!خیلیا من میبینم الان جونشون به هم بسته س ولی قبلا اینطوری نبودن!!!به نظر من باید درستش کرد!نباید جا زد!من از شوهرم قول مشاوره میخوام بگیرم!

همچنین ،چون من از خانوادم دورم خیلی دلم میگیره و میشینم گریه میکنم حتی بایه حرفی که شاید خیلی ناراحت ...

الهی عزیزم...غمت نباشه ایشالا میری پیششون

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
من بدبختیم همیشگیه و ابدیه عززیزم...

نه قربونت آلات عصبی هستی بیخیال ولشون من،منم همش خودم حزص میخورم و خودمو عذاب میدم درصورتی که اونا عین خیالشونم نیست نباید اهمیت داد 

الهی عزیزم...غمت نباشه ایشالا میری پیششون

اومدم ،خدارو شمز ولی خونه مادرشوهر هستیم فعلا اعصابم بهم ریخته ،زودتر بریم خونوادموببینم

اومدم ،خدارو شمز ولی خونه مادرشوهر هستیم فعلا اعصابم بهم ریخته ،زودتر بریم خونوادموببینم

ایشالا گلم 

ایشالا گلم 

امیدوارم توام دلت نگیره حال بدیه خیلی 😭

😔قبول دارم ولی اخه چه میشه کرد؟؟بالاخره روزای خوبم داشتیم هرچند کم!تفاوت زن و مرد ذاتا زیاده!مهم هن ...

من اوضاعم کمی خرابتر از این حرفهاست شوهری که بهش بگی بالا چشمت ابروئه 4 روز میره تو قهر حرف نمیزنه و تو یه خونه هم باهاش اسیری و میگه اصلا نزدیکمم نیا منت کشی نیا و تهدیدت میکنه که فقط اوضاع بدتر میشه ...به خدا بعد جدایی یک سال فوقش گریه کنم بقیه عمرم واسه خودمه من از این زجرکش شدن بیزارم...از این زندگی بیزارم...شوهر من مشاوره میرفتیم حرفاشونو دوزار قبول نداشت چون ایراداتشو میگفتن...فک کن باید تنهایی برم مشاوره...و جالبه یکی نشناستش فک میکنه چقدر جنتلمنه هعییی

من اوضاعم کمی خرابتر از این حرفهاست شوهری که بهش بگی بالا چشمت ابروئه 4 روز میره تو قهر حرف نمیزنه و ...

میفهمم‌عزیزم ولی چاره چیه

با شوهرت صحبت کن بگو دو راه داری یا زندگیتو دوس دادی یا نه!اگر نداره که تو هم خودتو اذیت نکن و تموم!!اگر داره که حتما به مشاوره راضی میشه هرچند سخت!!!امید داشته باش