2777
2789
عنوان

خیلی !!

235 بازدید | 29 پست

این روزا خنده داره ،جدا از ویروس بی پدر مادر.

توخونه حکومت نظامیه یا جنگه بخدا ،خداروشکر مردا میرن بیرون کار میکنن واقعا وضعیت قرمزیه

اصن موندم از صبح پامیشیم یه ریز بحث و دعوا حالا موقع خواب شوهره ۱۸۰درجه برمیگرده که اصن نمیتونی تصور کنی آدم خنده اش میگیره بخدا

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره امار طلاق تو چیا تو قرنطینه زیاد شده😁مشکل جهانیه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

حالا ما که زن نداریم

همین دعوا و بحثای الکی با پدرومادرمون هست

بنظرم ما ایرانیا از لحاظ اعصاب و روان ب حدی داغونیم که

مارو نباید قرنطینه کنن

ما هرکدوم باید بریم سلول انفرادی

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
بلانسبت خیلیا مردی که فقط تو تخت مهربونه رو بر.... توش

جهت فان عرض کردم ،پوزش  

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خوشبحالتون یه دلیلی مثل قرنطینه دارین واسه دعواهاتون من همچنان زندگی تو ساختمون مادرشوهر و حواشی مربوط بهش موضوع بحثامونه و همچنان تو این شرایط باید بریم اونجا و... و ظاهرا خانواده من فقط کرونا دارن که نرفتیم پیششون...خدایا میدانم که میبینی...هر چند کاری نمیکنی...

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
هیییی چی بگم...

هیچی نگو فهمیدم😂

خوشبحالتون یه دلیلی مثل قرنطینه دارین واسه دعواهاتون من همچنان زندگی تو ساختمون مادرشوهر و حواشی مرب ...

من مشکلم با مادر شوهرم‌همچنان پابرجاست که نزدیکیم!!!به علاوه توی کرونا فهمیدم چقدر تفاوتهام با شوهرم و مشکلاتمون زیاده😏😔انقدر بحث کردیم بریدم دیگه

خوشبحالتون یه دلیلی مثل قرنطینه دارین واسه دعواهاتون من همچنان زندگی تو ساختمون مادرشوهر و حواشی مرب ...

خدا شاهده ،شوهرم پرستاره ،خیلی خسته شده بود یه چن روزی مرخصی گرفت که بریم پیش مادرش اینا الانم خونه مادرشیم نگران نباش همه خلاصه یه بدبختیایی از خانواده شوهر دارن

چیو فهمیدی؟ من امشب دلم گرفته رد دادم کلا

منم همش دلم می گیره ،امشب کلا یه جور دیگه رد دادم ،بیخیال بخدا دیشب اعصابم داغون بود ،نمیدونم امشب بهترم ،خدا کمکمون کنه