ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من سزارین بودم ، خیلی خاطرات شیرین دارم چون شب قبلش اولین سالگرد ازدواجم بود صبح با همسر دوتایی رفتیم بیمارستان انقدر هول بود که هنوز هوا تاریک بود از درب اورژانس رفتیم موهام هم مامانم بافته بود کلی ترگل مرگل رفتم بعد زایمان درد داشتم برای بخیه بهم گفتن راه برو اتکار شمشیر خورده بودم اما چون نی نی رو دیده بودم دیگه ناراحت درد نبودم
ای وای کثافتا برا من امپول فشار نزدن انقد سرمو کوبیدم تو دیوار از درد هنوزم یادش میفتم دلم برا خودم ...
عزیزم برو خداروشکر کن ک امپول فشار نزدن، چون امپول فشار میزان درد رو خیلی بیشتر می کنه. اونی ک می خوای درد رو برات کم کنه امپول اپیدوراله ک همون اول شروع زایمان باید رضایت بدی برات بزنن.
من مرتب ذکر میگفتم، ولی تو اون دردای شدید که آدم نا نداشت حتی آه و ناله کنه من نمیدونم چه اصراری داشتم باصدای بلند بگم لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم...