2777
2789
عنوان

بیایید سوتی هایی که موقع زایمان دادیم بگیم😂😂😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 22890 بازدید | 113 پست
خوب آمپول فشار که بدتر میکنه دردا رو

زمان درد کشیدن رو کم میکنه گلم من سر اولیم دردای شدیدم ۱ساعت و نیم بود

سر دومی نزدن برام ۱۲ساعت درد کشیدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خالم داشت زایمان میکرد،یهو دیدیم یه دکتر مرد اومد بیرون از اتاق دستشو گرفته بدو بدو داشت میرفت یه جایه دیگه..

بعدها فهمیدیم هم اتاقیه خالم وقتی داشته زایمان میکرده،از درده زیاد دسته دکتره رو دندون میگیره،اونم اومده بود بیرون کلا😂😂😂😂😂هیچوقت یادم نمیره بخدا

قُربُـــون تَپِشِ قَلبِت بِرَم کِ بِ عِشـــقِ مَن میَتپه💓💍👫🧿مهربونا،میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجته من؟ممنونتونم🌹
من داشتم امامارو صدا میکردم یهو گفتم یا امام مجید 😐😐😐😐 ماما مرده بود از خنده😂😂

وااااایییی مردممم  

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
الان باد معده ایها میان 

من تو رو با این جملت میشناسم😂😂😂😂

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
خانومه طفلی موقع درد زایمان خودشو میمالوند رو زمینه بیمارستان میگفت نمیتونم رو تخت بخوابم دستاشم می ...

دقیقا مثل من خودمو به زمین میزدم از درد ولی چه فایده

دخترم دنیام❤️
من تو رو با این جملت میشناسم😂😂😂😂

😆😆😆

جملات دیگه هم دارم مثلا:

علی برکت الله 

شادی روح استارتر تازه درگذشته اجماعا صلوات 

منکه تو تاریکی نشستم دارم خوراکی هامو میخورم 

هرکی ناراحته میتونه جمع کنه بره

*توی تاپیک شام چی دارین *الان میان میگن ما هنوز ناهار نخوردیم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من سزارینی بودم سوند رو بهم وصل کرده بودن بعد نشستم تو ویلچر تا کمک پرستار بیاد منو ببره اتاق عمل شوهرم بیرون بخش زنان ایستاده بود تا منو که از بخش میخان ببرند اتاق عمل ببینه،کیسه سوند رو پام بود 

شوهرم دید یه کیسه رو پام هست نمیدید چیه چون لباس اتاق عمل خوب دیدید که  بازه منم به هر نحوی خودمو پوشونده بودم خلاصه شوهرم هول کرده بوده میگفت چی شده خون بهت تزریق کردند هول کرده بود فقط پشت سر هم میگفت تا کمک پرستار بهش گفت اقا کیسه ادراره😂😂😂😂😂

فقط قیافه شوهرم دیدنی بود 😐😐😐😐😐

اوخی

یاد زایمانم افتادم  

ولی سوتی نداشتم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤