2777
2789
عنوان

بیایید سوتی هایی که موقع زایمان دادیم بگیم😂😂😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 22888 بازدید | 113 پست
خانومه طفلی موقع درد زایمان خودشو میمالوند رو زمینه بیمارستان میگفت نمیتونم رو تخت بخوابم دستاشم می ...

منم خودمو میمالوندم زمین زایمان طبیعی خیلی وحشتناکه

اولین واخرین پسری که توزندگیم التماسشومیکنم  پسرمه  اونم واسه   مامان گفتنش  
موهامو باز کردم ماما اومد گفت چیه موهاتو افشون کردی مگه شوهرت اینجاست میخوای براش دلبری کنی

دولتی رفتی؟؟؟😂😂😂اونجا زنا بدبختا از درد دارن میمیرن

بهش میگن زور بزن

میگه جون ندارم

میگن چطور جون داشتی بری بدی😂😂😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم امامارو صدا میکردم یهو گفتم یا امام مجید 😐😐😐😐

ماما مرده بود از خنده😂😂

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
منم خودمو میمالوندم زمین زایمان طبیعی خیلی وحشتناکه

خب منم ۲بار زایمان طبیعی کردم ولی زمین پر میکروبه 

اخه چکاریه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مگه اتاق زایمان حموم داره؟؟ 

اره من اتاق خصوصی بودم

حموم و وان و توپ داشت

چاهش توری نداشت😥

خب منم ۲بار زایمان طبیعی کردم ولی زمین پر میکروبه  اخه چکاریه

از درد میکروب پیکروب یادم رفته بود فقط داد میزدم داره میاد

اولین واخرین پسری که توزندگیم التماسشومیکنم  پسرمه  اونم واسه   مامان گفتنش  
از درد میکروب پیکروب یادم رفته بود فقط داد میزدم داره میاد

ای وای کثافتا برا من امپول فشار نزدن

انقد سرمو کوبیدم تو دیوار از درد هنوزم یادش میفتم دلم برا خودم میسوزه

من بعد زایمانم لخت لخت شدم سر تخت همه نگا میکردن میگفتن خانم برو زیر پتو میگفتم نه خخخخخ تصور کنید ل ...

وای خیلی زشته

من اردیبهشت زایمانمه. میخوام برم طبیعی. ولی از بعضی چیزا خیلی خجالت میکشم. نمیدونم چیکار باید بکنم ک ...

میفته طبیعیه اون بعضی چیزا😂😂😂