2777
2789

من چیزی یادم نمیاد اینجور مواقعا😬

شماا بگین

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان گوزوها میان😜😁

خدا لعنتت کنه گوزو 😂😂😂

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

سلام

شوهر من نظامی

تعریف میکرد یه روز توی یه کلانتری بودن

یه دختر خانم خیلی شیک و پیک و باکلاس و خوشگل  و با یه پسر داغون و زشت میارن اونجا

که دختره از پسره شکایت کرده بود و اورده بودش کلانتری

حالا ماجرا اینجوری بوده که این دختره تو خیابون خلوت که هر روز محل رفت و آمد بوده میرفته.

این پسره  هم هر روز اینو میدید ه

ظاهرا خیلی دلش میخواسته اینو بوس کنه

یه روز خلاصه دختر رو میگیره سفت نگه می داره و یه بوس حسابی میکنه

😂😂😂🤣💋

دختر هم جیغ و داد کرده و مردم جمع شدن و

میارنش  کلانتری پسررو

😂😂🤣🤣🤣🤣

حالا هر کس می اومد این ماجرا رو میشنیده و دختر رو میدید ه شیک و پیک

قیافه داغون اینم میدیده

از سرهنگ و سرگروهبان تا سرباز وظیفه ها

میرفته یدونه میزده پس کله پسره😂😂🤣🤣🤣

#سوتی_های_زنانه #جک #بامزه #خنده_دار #جالب #چالش

@soti_zanane

-------------------------

سوتی ها وخاطرات قشنگتونوبرامون بفرستید🙏😘😘

@sahar_joooni

😊 روزهای جمعه اصولا ما خونه مامان خدا بیامرزم بودیم ۶تا خواهرم ۳تا برادریکی از این روزها داییم هم خونه مامان بود با خانم بچه هاش از اینهایی که از دید خودشون خیلی مومن هستند سفره رو که پهن کردیم برا ناهار یک سری آمدن سرسفره نشستن در این حین زنداییم هم نشست روبروی ایشون پدر عزیزم نشست ماهم سفره آماده میکردیم شلوغ و پلوغ بود هرکی یک کاری میکرد یهو دیدم سرسفره زن دایی داره بال بال میزنه وخیلی حالت خجالت سرشو می ندازه پایین تا منو دید اشاره کرد به بابام

متوجه نشدم دوباره اشاره کرد دیدم شلوار بابام یه پارگی داره اونجای بابام سرشو آورده بیرون سرسفره حاضره

منم یک چادر آوردم گذاشتم روی پای بابام و  پوشاندم که نامحرم نبیندش چشم بخوره 😂😂

بعد ناهار زن داییم میگفت دست درد نکنه که آمدی بدادم رسیدی همینجوری سلام میکرد😂😂😂

@soti_zanane

@sahar_joooni

چند روز پیش ما بعد مدتها رفتیم منزل خاله جان.. 😌

چون منزل ایشون استان دیگه است دیر به دیر میریم و وقتی همو میبینیم اصلا دلمون نمیخواد از هم جدا شیم😍

خاله جان سه تا بچه داره بچه اول و دومش ۱۷ و ۱۵ سالشونه ، دختر کوچیکه ام ۷ سالشه..

خلاصه ما سر سفره داشتیم نهار میخوردیم 🍽 دختر خاله کوچیکه هی میگفت من باید شب پیش خاله بخوابم(یعنی مامانِ من) ، مامان منم چون تازه چشمشو عمل کرده امکانش نبود ک بچه کوچیک پیشش بخوابه چون ممکنه شب ناخودآگاه دستش یا پاش بخوره تو صورتشو واویلا..🤦‍♀

حالا همه داشتن میگفتن نه و نمیشه اونم قبول نمیکرد ؛ بابامم ک میخواست بحث تموم شه گفت اگه خاله پیش تو بخوابه پس کی پیش من بخوابه؟؟؟🤷‍♂

که یهو این بچه ورپریده ام گفت خو توام برو پیش مامان من بخواب😐

چشمتون روز بد نبینه بابام ک کلا رفت تو خلسه.. کل جمع هم همه این شکلی بودن🙄😤😟

آخرشبم موقع خواب کلا حرفای ظهرش یادش رفت و پیش باباش خوابید🤩

@soti_zanane

@sahar_joooni

😊 روزهای جمعه اصولا ما خونه مامان خدا بیامرزم بودیم ۶تا خواهرم ۳تا برادریکی از این روزها داییم هم خ ...

میخواستی به زندایی بگی توهم میگفتی علیک سلام 😁😁😁😜

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
چند روز پیش ما بعد مدتها رفتیم منزل خاله جان.. 😌 چون منزل ایشون استان دیگه است دیر به دیر میریم و ...

کانال خودته؟

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم