2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 91 پست
من اصلا دکتر نرفتم نشدا ک برم هم کرونا هم خودم مریض بودم.....هم خودم میدونم دختره هم بقیه میگن خالمم ...

ایشالا همونی که میخوای بشه درسته دست ما نیست ولی به ارزومون برسیم 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علائمت چیه شما....اولین بار ازمایش دادی بتات چند بود یادته...

ذائقم عوض نشده فقط مرغ و تخم مرغ دوست ندارم.اوایلش پلو چپ میخوابیدم اذیت میشدمـ.بدنمـبیحاله.به شور هم علاقه دارمـ.حالت تهوع ام داشتمـ کم .ولی نه همیشه

ذائقم عوض نشده فقط مرغ و تخم مرغ دوست ندارم.اوایلش پلو چپ میخوابیدم اذیت میشدمـ.بدنمـبیحاله.به شور ه ...

من پهلوی چپمو نمیتونم بخابم دمر و طاق بازم نمیتونم...تهوع هم کم دارم .غذا زیاد دوست ندارم میوه چرا...فوق العاده هم خسته و بیحالم همش میخابم بخابم...از سوم بهمن اقدام داشتم اخرای بهمن ۲۰۰ بود...الان تو نت زده بتای بالاتر از ۳ هفته ۲۰۰ به بالاس

من پهلوی چپمو نمیتونم بخابم دمر و طاق بازم نمیتونم...تهوع هم کم دارم .غذا زیاد دوست ندارم میوه چرا.. ...

میگن پسر به پهلوه .کلا سمت چپه .حالت تهوع ام کمتره نسبت به دختر ـولی قطعی نیست .ایشالا به خواستمون برسیم .جنسیتشو دونستی حتما خبرم کن 

میگن پسر به پهلوه .کلا سمت چپه .حالت تهوع ام کمتره نسبت به دختر ـولی قطعی نیست .ایشالا به خواستمون ب ...

خدا کنه پسر باشه پسر میخاییم دوتامونم اولی رو...مامانمم میگه سرمن خیلی بالا میاورده ولی من فقط به بو حساس شدم دوسه بارم کلا اب بالا اوردم روت گلاب....

میگن پسر به پهلوه .کلا سمت چپه .حالت تهوع ام کمتره نسبت به دختر ـولی قطعی نیست .ایشالا به خواستمون ب ...

علائم پسرو دارم...مادرشوهرمو خالمو خواهرشوهرم گفتن دختره ما سر پسرا شیرینی میخوردیم تو شوری و سردی و ترشی دختری...خالمم خواب دیده...این حس شیشم هم میگه دختر ولی انشالله پسره😂

علائم پسرو دارم...مادرشوهرمو خالمو خواهرشوهرم گفتن دختره ما سر پسرا شیرینی میخوردیم تو شوری و سردی و ...

به حرف بقیه گوش نده .ایشالا پسره .علایمت شبیه منه فقط من یکم شوری و بیشتر دوست دارم .ببینیم چی میشه .من ی پتوی ابی دارم .بخاطر اینم شده پسر بشه