2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 91 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به ماه اقدام ربط داره یا ماهی که بی بیچک مثبت شد ؟چون بی بی چکم دیر هاله انداخت میپرسم

...به ماهی ک توش رابطه داشتی و گرفته.....وگرنه بخای بگی مهر رابطه داشتم باردار شدم نفهمیدم ابان بی بی زدم نمیشه ...اون ماهی ک توش گرفته

...به ماهی ک توش رابطه داشتی و گرفته.....وگرنه بخای بگی مهر رابطه داشتم باردار شدم نفهمیدم ابان بی ب ...

من خودم همیشه فکر میکردم پسره .چون علایمم شبیه پسرا بود.حتی عکس سونو رو به چند نفر نشوون دادم گفتن پسره .بازم میخوام برم بعد عید چون حس میکنم انوماالی اشتباه کرده .

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
واقعا میگین

به خدا یعنی یه دونشم جا ننداختی کل علائممو گفتی انگار خواهرمم دقیقا عین من بود همه میگفتن بچه توام پسره و پسر بود

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
من خودم همیشه فکر میکردم پسره .چون علایمم شبیه پسرا بود.حتی عکس سونو رو به چند نفر نشوون دادم گفتن پ ...

عزیزم الان دیگه انومالی اشتباه نمیکنه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
من خودم همیشه فکر میکردم پسره .چون علایمم شبیه پسرا بود.حتی عکس سونو رو به چند نفر نشوون دادم گفتن پ ...

با اون تاریخی ک به من دادی پسره شک نکن...دختر میخای مگه.....من علائم پسرو دارم بچم دختره البته دوماهمه