2777
2789
عنوان

ختم ۱۴۰۰۰ تا یا قمر بنی هاشم برای حاجت روایی🌹😙

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 185 پست
ممنونم عزیزم چشمم محتاجیم ان شاالله حضرت هباس دعا گوتون باشه😗🌹

هزار تا میفرستم توصال میکنم له عحضرت با دل شکستم که لحظه سال تحویل گریه شده کارم ،تا فردا شب به نیت اینکه تو کرونا مردم عزیزمون کشته ها کمتر بشه و خودم و خانوادم سالم بمونیم و رابطم با همسرم بهتر بشه 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمهایی که تو این تاپیک هستید برای امضای من دعا کنید لطفا.بحق حضرت عباس و اعیاد شعبانیه خدا حاجت همه رو بده و حاجت منو همچنین‌خواهش میکنم برام دعا کنید 😢😢😢😢😢😢😢😭

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

با اینکه اونطرفم ۱۰۰۰ تا ذکر امن یجیب برداشتم ولی نمیتونم از اینجا هم بگذرم ۵۰۰ تا هم من میگم انشاءالله

دعا کنین حاجت های من و همه حاجتمندا برآورده به خیر بشه انشاءالله

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

عزیزم بجز ۱۰۰۰ تا یا قمر بنی هاشم؟ان شاالله بحق حضرت عباس که تا روز میلاد حضرت عباس مامانت شاد و سال ...

باشه عزیزم....

دعا در حق دیگری خیلی خوبه و ثوابم داره..

تو این روزهای قرنطینه که کاری هم نداریم..اول هزار تا یا قمر بنی هاشم میگم ..بهدم هزار نا صلوات میفرستم..

خودمم تازه عروس شدم..

انشالله دختر حانم های مجردمون همه سفید بخت بشن....  

دیگه مادر شدن ..از من گذشت. 

خانمهایی که تو این تاپیک هستید برای امضای من دعا کنید لطفا.بحق حضرت عباس و اعیاد شعبانیه خدا حاجت هم ...

دلم لرزید با امضات...عزیزم ان شااالله بحق حضرت فاطمه زهرا س بحق امام زمان عج تا شعبان تمام نشده مادر شدنتو ببینم ان شاالله حضرت عباس ع دعا گوت باشه گلم..برای خوشبختی و شفای مریض ما هم دعا کن لطفا با دل شکسته ات🌹😢

عزیز دلم، دوست خوبم واقعا دیدن این تاپیک اتفاقی نیست به خدا چشام پر اشک شد خدا به حق دو دست بریده حضرت ابوالفضل همه رو حاجت روا کنه

من 500 تا میگم ایشاالله خدا قبول کنه 

با بند بند وجودم ذکر رو می گم

یا قمر بنی هاشم

دلم لرزید با امضات...عزیزم ان شااالله بحق حضرت فاطمه زهرا س بحق امام زمان عج تا شعبان تمام نشده مادر ...

مرسی استارتر عزیز .خیلی دلم شکسته اس.ان شاءالله همه ی مریصها شفا بگیرن و همه حاجتمندا حاجت روا....😢

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....